mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label remote. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label remote. Papar semua catatan

Rabu, 22 Mei 2013

Presenter's Presenter



Presenter's Presenter. Ni target aku hari ni sebenornyer. Presenter ni gunanya untuk control secara remote persembahan powerpoint korang dari jauh. Dia guna teknologi bluetooth. So coverage kita luas dan secara membulat. Seronok la sikit kan. Ada tiga butang. Yang R tu untuk laser pointer. Up and down untuk menggerakkan presentation korang ke depan dan ke belakang. So, dengan harga RM50, jenama presenter jugak; kira orait la kan. Tengok la berapa lama leh tahan bender alah ni kat tangan aku. Disertakan sekali dengan sebijik bateri 23A dan satu casing khas. Caiyookk!!!

Sabtu, 6 November 2010

Lepak-lepak cuti bersama encik Ziqri

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 6 November 2010
Masa : 11.30 pagi
Tempat : Rumah den
Mood : Ngantuk

Rasa lama la pulak cuti nih. Mama pun dah ingat cam ahad. Ada satu hari lagi. Tapi kalau nak enjoy esok, seterika semua sesiap hari ni. So esok dapat absolute rilekness.. yeker?? Sesambil tu lepak-lepak ngan ziqri, tapi mata dah start ngantuk dah ni ha. Amacam.. Adohaii.. sapa jaga sapa nih.. Last last tukang jaga yang kena jaga.. Ziqri dah merayap dah sampai mana dah.. Apa apa la bapak dia sorang nih..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Cewahh..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah start kejar kamera dah ha

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tengok muka dia tu.. dah mula la tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Geram ja mesti ternganga

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tangan mesti nak capai lens

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tengok saya tekan remote aaa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Alamak.. kakak dah marah la.. terer jugak saya tukar channel

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kakak nak tengok apa.. spongebob.. saya lupa la channel baper tadi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Abah channel apa aaa tadi.. octo ka channel 9

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
alah.. tengok ajer la apa yang saya dah tukar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
alamak mama pulak bising.. saya pilih channel 8 la pulak..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mana yang ada citer melayu nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Abah tolongg!!!

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Berjaya.. pasni saya dah tak nak main remote lagi lah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Apa pulak saya nak buat ya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Alamak.. lupa la pulak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Haaa.. dah ingat

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Saya nak turun naik walker gi jengjalan keliling rumah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Babai semua.. nanti ziqri kim poskad dari dapur ya

Enjoice...Sharing is power!!!

Ahad, 10 Oktober 2010

Kembara remote Ziqri

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 9 Oktober 2010
Masa : 6.55 petang
Tempat : Rumah
Mood : Apa ni??

Petang ni saya jumpa benda baru. Bendanya kaler hitam. Ada butang kaler-kaler. Apa agaknya ntah. selalu nengok kakak ngah tekan-tekan. Abah pun selalu jugak tekan-tekan. Tapi bila diaorang tekan, dia tunjuk kat tv. Pastu tv pun ubah. Kalau kakak ngah tekan, lepas tu mesti dengar lagu-lagu. Abah tekan tv jadi bising. Pelik la saya..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tak jadi apa-apa pun

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah tekan pun takde pape pun

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Letak cenggini pun tak jadi apa jugak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Eisshh.. susah tul la

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Gigit pun tak jadi apa apa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tengok belakang ada apa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Apasal kakak ngah wat senang ja

Enjoice...Sharing is power!!!