mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label of. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label of. Papar semua catatan

Ahad, 16 Ogos 2015

Get Well Soon Mr. Azlan of PPDJB


Get Well Soon Mr. Azlan of PPDJB. Hmmm... tak sangka tul. Semalam elok ja gi kerja. Siap share gambo kerja hari sabtu kat Maktab Sultan Abu Bakar. Sekali pagi tadi, masa tu aku sesaja share gambar Menteri Pendidikan dan timbalannya. Khusus ditujukan pada JB terutamanya. Sekali dia kata dia down ni. Appendic dah pecah. Tengah tunggu giliran untuk masuk ke Operating Theater kat Hospital Pakar Puteri. Perghhh... Yang best sempat share gambo tangan tu. Nampak gambo atas tu. Tu dia sendiri amik ler tu. Adoyaiii... Apa-apa pun, semoga semuanya berjalan lancar dan you get well soon! Jangan dok lama-lama kat situ, nurse rimas nanti. Ekekeke.

Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Selasa, 3 Februari 2015

Live blogging - The tale of two baby boys

Live blogging - The tale of two baby boys. Sorang tido je pas kena cukur. Sorang lagi sibuk zikir kira jari


Jumaat, 23 Januari 2015

Many faces of Fiqri


Many faces of Fiqri. Banyak gambo yang diambil. Mama dier, aku nyer... So... kita layan sekaligus. Boleh...?

Rabu, 22 Oktober 2014

First set of picas on my SJ4000 testover


First set of picas on my SJ4000 testover. Semalam baru aku ada mood nak ngetest. Snap snap snap. Malam baru transfer. Pagi ni baru hapdet. Tersimpan jam aku nyer galaxy camera. Sebab. Aku dah lama main ultra wide dedulu. Pas jual aku nyer cam. Dah main normal lens ja. So. Bila dapat balik ultra wide, dia macam jadi gian lama berulang semula la. Snap sana. Snap sini. Quite ok camera dia. Of coz la tok leh lawan dslr. What do you expect from an action cam kan. Low light pun biasa biasa ajer la. Apa. Tapi bab 170degree tu memang mengembalikan nostalgia lama aku ler. Ekekeke. Abis kebudak sektor jadi bahan snappan aku pagi tu. Hehehehe. Tunggu hasil gi putrajaya pulak. Enjoice!!!

Khamis, 26 Disember 2013

A little bit of panorama during lunchtime

A little bit of panorama during lunchtime. Hehehe. Petang ni sambung lagi tuh

Video call instead of voice call

Video call instead of voice call. Adoyaiii... aku sudah salah daaa... rupanya yang ada gambo ni untuk buat video call. Patut lain macam masa call. Kekeke. Lesson learned.


Sent from Samsung Mobile

Rabu, 25 Disember 2013

Majlis pertunangan along - The girl of the day

Majlis pertunangan along - The girl of the day. Layannnzzzz. TSnap snap.. 

Rabu, 4 Disember 2013

A little bit of Danga City Mall

A little bit of Danga City Mall. Masa senggang sempat jalan jap kat sini neman si mat nor yang nak beli tab sama i pad air. Sayang i pad air lum sampai. Tab pulak kurang pilihan. Yok gi tempat lain lak.

Ahad, 10 Februari 2013

Happy Chinese New Year 2013 - The year of snake

Happy Chinese New Year 2013 - The year of snake
foto shared from http://www.liverpoolfc.com


Selamat Tahun Baru Cina pada semua pengunjung blog ini. Tahun ni tahun ular, tahun aku tuh... Kekeke.

Happy Chinese New Year 2013 - The year of snake
Foto shared from http://www.hdwallpapersarena.com


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Isnin, 10 Disember 2012

Ucus : wedding gown

Next!!!























































Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free