mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label KETETAPAN MENGENAI PENGGUNAAN LOGO JATA NEGARA BAGI KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label KETETAPAN MENGENAI PENGGUNAAN LOGO JATA NEGARA BAGI KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA. Papar semua catatan

Khamis, 16 Mac 2017

KETETAPAN MENGENAI PENGGUNAAN LOGO JATA NEGARA BAGI KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA


KETETAPAN MENGENAI PENGGUNAAN LOGO JATA NEGARA BAGI KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA. 14 Mac yang lepas, satu surat siaran berkenaan perkara ni dah dikeluarkan. Kalau ikut, keputusan mesyuarat Jemaah Menteri 26 November 2016, semua logo rasmi Kementerian dan agensi akan digantikan dengan logo Jata Negara sahaja berkuatkuasa 1 Januari 2017. So. Lepak jap. Jot dan sketch down logo baharu berdasarkan ketetapan yang dah dibuat. Banyak nak kena buat untuk design design lepas ni. Overall. Bagus. Sebab letak aje logo jpn dah sekali dengan logo kementerian. Cuma tak berapa nak berkenan dengan adanya garis panjang dan nama penuh agensi kat bawah tu. Pening jugak nak nyusun bila buat design nanti.

Boleh semak punca kuasa kat sini ya.

---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #J3‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,