mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Legoland. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Legoland. Papar semua catatan

Ahad, 1 September 2013

Edisi merayap sekitar Nusajaya


Edisi merayap sekitar Nusajaya. Balik petang baru mulakan edisi merayap ni. Kebetulan hari tu, sesaja lalu depan legoland. memandangkan kamera pun ada zoom, apa kata kita try zoom tengok aaa... Read on...

Khamis, 30 Mei 2013

Perhimpunan Bulanan Bil.5/2013 Jabatan Pelajaran Johor


Perhimpunan Bulanan Bil.5/2013 Jabatan Pelajaran Johor diadakan pada hari ini bersama dengan sambutan hari guru peringkat JPN Johor bertempat di Dewan Seminar, JPN Johor. Selain dari itu, penyerahan sumbangan untuk Tabung Lahad Datu turut dilaksanakan, diserahkan pada wakil Media Prima berjumlah lebih RM70k. Legoland juga berbesar hati untuk menyumbang tiket percuma ke Legoland kepada semua guru yang bertugas di JPN Johor. TQ Legoland... Read on

Ahad, 26 Mei 2013

Legoland Malaysia Jengjalan 2013


Legoland Malaysia Jengjalan 2013. Kalau aku kata ni la first time kami masuk dalam ini taman tema ini tahun, mesti ramai yang tak percaya. rumah dekat, sepelaung ja. lempaq batu pun sampai. ahahaha. nak buat cemana. time aku free, kebudak sibuk. Tahun ni asyik sekolah ganti ja, belum kira iqa yang dah wajib gi kokurikulum kat sekolah dia lagi. bila budak free, aku lak sibuk. nasib la kan. kurang kurang dapat jugak masuk. 5 bulan tu puasa. perrrggghhh... janji dapat masuk jugak kan... read on...

Khamis, 31 Januari 2013

Legoland Malaysia Parking Charges

Legoland Malaysia Parking Charges

Yeayyyy!!! Bermula 1 Februari, esok ler tu. Caj ni akan berkuatkuasa untuk legoland malaysia. Tapi untuk pemegang annual pass masih free sampai 28 Februari. Apo laie.. Plan plan la sendiri nak gi baper lama. Tapi kalau bagi aku la... sohih la sejam tu tak dapek punyooo... ramai la lepas ni yang pakat naik bas ja kot. Tu pun kalau solo la, kalau famili mintak maap la kan..



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Ahad, 30 Disember 2012

Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012

Baru kemaskan balik foto foto yang banyak lam tab; ada la dedekat 2k++. Clearkan, mana yang tak haplod lagi, kita haplodkan... Enjoiceee...

Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012

Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012

Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012

Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012

Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012

Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012

Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012

Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012

Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012

Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012

Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012

Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012

Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012

Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012


Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012

Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012

Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012

Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012

Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012

Legoland Getaway Cuti cuti sekolah 2 Disember 2012


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Selasa, 25 Disember 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Dah lama tul tak masuk legoland. Ngan sibuk kenduri, sibuk meeting. At last 2 dia baru dapat masuk; menunjukkan nak haplod picas ni pun amik masa yang lama jugak... Apa pun, layannnzzz...

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012

Legoland Getaway 2 Dis 2012


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free