mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label disney. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label disney. Papar semua catatan

Sabtu, 21 Disember 2013

Tesco heroes and friends figurin pen

Tesco heroes and friends figurin pen. Kuat betullah jodoh si woody ni dengan aku.. huhuhu.. nak captain america... apapun. untuk dapat 1 figurin ni korang ada dua cara. satu - 5 sticker + RM4.90. dua - cukup 10 sticker. Kalau nak yang murah amik ajer cara satu kan... nak lagi murah... satu susu dutch lady dapat 1 sticker tambahan. satu susu lam dua puluh hinggit. amik 4 bayo dalam 80 hinggit dan korang akan dapat for sure 5 sticker...

Tesco heroes and friends figurin pen stickers

Tesco heroes and friends figurin pen stickers. Penuh gak pun. Jom tuko. Tapi yang tak bestmya. Kita diberi kotak secara random. Tak tau la dapat yang mana satu kan. Aku rasa nak yang captain america. Tapi hari rasa cam kuat tul si woody ngan aku nih... nasib la kan...