mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Kawasan Bakau di Lebuhraya Pesisir. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Kawasan Bakau di Lebuhraya Pesisir. Papar semua catatan

Sabtu, 17 Mac 2012

Kawasan Bakau di Lebuhraya Pesisir

Hari khamis lagi aku dah perasan tempat ni. Tu yang masa balik petang jemaat tu aku leh berenti untuk snap some picas. Habis dah rata kawasan. Yang mengejutkan tu, ada titi la pulak kat bawah tu with some people on it; tu pun aku sedar kat rumah masa review balik the picas..