mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Lelepak di Perbadanan Perpustakaan Awam Johor Bahru. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Lelepak di Perbadanan Perpustakaan Awam Johor Bahru. Papar semua catatan

Ahad, 12 Ogos 2012

Kono dondo kau

mknace unlimited™ | perbadanan perpustakaan awam johor bahru
Gi perpustakaan sobab terlobih kayo pagi ni ha
Pagi ni pergi ke perpustakaan dengan megahnya. Nak bayar denda hilangkan buku. Si inaz ni punya la suka baca buku tu sampai bawak ke tido. Sekali bila nak pulang dah hilang. Puas dah mencari. Memang tawakkal jer ler pasti bayar denda kan. Bayar ajer la...

ps : bahagian koleksi kanak kanak ditutup sementara untuk renovasi. relek la dulu beberapa minggu



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | resit denda perpustakaan awam
kan dah kono dondo... kui kui kui

mknace unlimited™ | atm di petronas
singgah jap petronas, amik duit cover balik duit yang terbang tadi

Ahad, 29 Julai 2012

Layan komik nostalgia

mknace unlimited™ | adventures of tin tin
Lama aku tak layan komik tin tin nih. Sekali tadi, pasal meneman iqa ngan adik kat perpustakaan; tergerak hari nak menyelongkar. Cukup set dia kat sini rupanya.

Cerita pasal tin tin nih, abah belikan pada aku masa aku kat sekolah rendah. 2 buah jer. tapi aku memang suka baca komik dia. Sampai dah hafal. Nak cari siri siri lain memang la tak jumpa kat pekan baling pada ketika tu.

Sekali dah jumpa, masa terluang pun banyak; aku study la 2 siri yang tak pernah aku baca lagi. Layan beb..



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | adventures of tin tin
ps : Sekali, si iqa dok mengendeng nak masuk pertandingan cipta jersi. Dah dapat masa sejam setengah lagi free.. Tambah lagi 3 siri lagi... yippa...

Ahad, 22 Julai 2012

Lelepak di Perbadanan Perpustakaan Awam Johor Bahru

mknace unlimited™ | Perbadanan Perpustakaan Awam Johor Bahru
aktiviti biasa setiap ahad
Cam biasa, aktiviti rutin kami setiap ahad adalah merayap ke library. Cuma kali ni mama ikut sekali. Biasanya aku ngan kebudak ajer. So, bila mama ada; lebih lama kami lepak sini.



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | Perbadanan Perpustakaan Awam Johor Bahru
dapat baca a b c
mknace unlimited™ | Perbadanan Perpustakaan Awam Johor Bahru
iqa bad mood sikit pagi ni
mknace unlimited™ | Perbadanan Perpustakaan Awam Johor Bahru
adik baca peter and jane dengan mama
mknace unlimited™ | Perbadanan Perpustakaan Awam Johor Bahru
hari ni saya nak baca buku
mknace unlimited™ | Perbadanan Perpustakaan Awam Johor Bahru
baca buku dengan abah
mknace unlimited™ | Perbadanan Perpustakaan Awam Johor Bahru
suka tak ziqri..
mknace unlimited™ | Perbadanan Perpustakaan Awam Johor Bahru
Hamboi hamboih... tengok la si ziqri tu.. solo kid reader tu...