mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label persekitaran. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label persekitaran. Papar semua catatan

Sabtu, 10 Januari 2015

PELAKSANAAN PENGGUNAAN PELANTAR PERSEKITARAN PEMBELAJARAN MAYA 1BESTARINET KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA (KPM)

PELAKSANAAN PENGGUNAAN PELANTAR PERSEKITARAN PEMBELAJARAN MAYA 1BESTARINET KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA (KPM)


SURAT SIARAN KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA BILANGAN 1 TAHUN 2015
PELAKSANAAN PENGGUNAAN PELANTAR PERSEKITARAN PEMBELAJARAN MAYA 1BESTARINET KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA (KPM) boleh di muaturun melalui url : http://www.moe.gov.my/cms/upload_files/circularfile/2015/circularfile_file_001201.pdf

Sekolah hendaklah memastikan penggunaan optimum melalui langkah-langkah berikut :

  1. memberikan ID 1BestariNet kepada semua guru, murid dan ibu bapa/penjaga
  2. menyediakan latihan dalaman pada semua guru
  3. memastikan guru mengintegrasikan VLE dalam PdP dan mencatatkannya dalam Rekod Persediaan Mengajar
  4. menggalakkan guru memberi tugasan kepada murid melalui VLE
  5. menggalakkan guru membina dan menggunakan laman pembelajaran VLE bagi tujuan PdP
  6. menggalakkan ibu bapa/penjaga memantau pembelajaran anak-anak melalui VLE

Mulakan Sesi Persekolahan 2015 anda dengan bantuan teknologi!

Pakej Back to School 2015 dilengkapi dengan Frog Sites serta panduan lengkap untuk membantu guru-guru memantapkan lagi pengajaran melalui teknologi agar ia menjadi lebih seronok dan menarik!
Taipkan kata kunci “Back to School 2015” dalam bar carian FrogStore, muat turun laman Back to School 2015 dan persiapkanlah diri untuk sesi persekolahan yang baru!




Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Rabu, 19 Januari 2011

Jengjalan keliling rumah pagi Ahad

Klik untuk gambar yang lebih besar
Antara mangsa yang kena snap
Baru hari ni dapat hapdet blog. Sesi zoning pun dah selesai fasa pertama, tinggal nak sort balik dan masukkan area untuk sk ja lagi. So, boleh la hapdet balik dari hari ahad lepas. Boleh tahan la seminggu klik klik ja tanpa donlod ke pc, terlalu pack masa, sampai rumah mesti terus down punya. Semalam releks sikit la. Tu yang sempat hapdet sesikit.

Balik ke hari ahad lepas. Hari ahad tu banyak aku amik gambo balik pakai CPL. Apa yang best bila kita pakai cPL nih adalah, kontrast dia memang kita dapat push to the limit. Tu pasal banyak orang amik gambo panorama pakai cpl. tapi cpl filter nih antara yang termahal gak la. Yang aku ni pun aroung 250++. Antara filter first aku beli semata mata kegilaan aku amik gambo panorama. Keduanya, dia leh hilangkan reflection pada permukaan berkilat. Jarang la sangat pakai untuk fungsi cenggini kan.

So, tengok la foto foto yang sempat aku amik pagi ahad sebelum aktiviti sental keter bermula. Petangnya aku dah mula sibuk buat powerpoint untuk taklimat guru data>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Paip air, sebelum aku guna nanti snap amik hati dia dulu.. tapi air kecik jugak huhuhu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Haaa.. ni tanda tanda lebah akan mula menghurung rumah lepas nih.. adohaii

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Keladi pun sempat jadi mangsa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pokok pokok lam pasu pun terpaksa rela jadik model jap.. batu pun sama

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Aku cukup tak suka bila amik gambo bunga biru ja mesti jadik ungu.. geram gak kengkadang tuh

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kerusi stended rebutan iqa dan inaz.. kerusi bukan satu ni ja, tapi tetap nak rebut kerusi nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Jam loceng iqa yang jadi jam rasmi kejut bangun tido aku pepagi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah setel sental keter baru leh snap kan.. baru cung sikit

Enjoice...Sharing is power!!!