mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Klinik 1Malaysia. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Klinik 1Malaysia. Papar semua catatan

Rabu, 23 September 2015

Fiqri ke Klinik 1Malaysia Taman Nusantara

Fiqri ke Klinik 1Malaysia Taman Nusantara. Nak gamble time time nak raya ni tak berapa best. Semalam bawak dia ke Klinik 1Malaysia. Jamin bukak punya. Demam. Dah semalaman merengek ja. Campur semalam, dah dua malam. Semoga cepat sembuh ye nak. Tak sempat nak ngambik gambo pun. Tinggal mama kat depan. Aku gi cari parking. Masuk dah setel dah pun. Aku sorang jer kot kat dalam tu, Parking penuh pasal ni kawasan flat nusantara.



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Sabtu, 8 Ogos 2015

Klinik 1Malaysia Taman Nusantara First Visit


Klinik 1Malaysia Taman Nusantara First Visit. Balik ja dari sesi mencari ikan laga, mama cakap Fiqri makin panas ni. Ingat pulak klinik banyak yang tutup hari ni; hasil ronda satu gelang patah cari ikan tadi. Takpe la. Jalan aje la. Nengok untung nasib.

Sekali sampai kat lampu trafik taman nusantara tu, terpandang satu papantanda yang memang selalu pun aku nengok, tapi tak pernah gi. Apa kata kita try gi situ. Boleh jugak kata mama. Terus belok walau diri sendiri pun tak tau di mana letaknya klinik ni. Sekali sampai simpang empat depan flat, signboard dah arah masuk ke flat. Bio betui. Sekali memang betui. Letaknya kat tingkat paling bawah flat taman nusantara tu.

Tempatnya ok. Orang pun tak berapa ramai. OK la untuk sakit sakit ringan kan. Bukak setiap hari dari jam 10 pagi sampai 10 malam. Tahniah. Jap ja setel. TQVM.