mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Penuh. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Penuh. Papar semua catatan

Selasa, 31 Disember 2013

Penuh kedai gunting ini malam

Penuh kedai gunting ini malam. Tak yah citer kedai gunting aje. Semua kedai yang ada kaitan dengan sekolah dijamin penuh ini malam. 

Isnin, 17 Disember 2012

SEMAKAN TAWARAN KE TINGKATAN SATU (1) SEKOLAH BERASRAMA PENUH (SBP) 2013 KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA


Semakan Secara Online Kemasukan Murid Ke Tingkatan Satu (1) di Sekolah Berasrama Penuh, KPM Bagi Sesi 2013 sudah boleh dibuat di laman web http://apps.moe.gov.my/sbpt1/semakan_sbpt1_2013/index.cfm. Pastikan maklumat ANGKA GILIRAN calon sama seperti yang tercatat dalam slip pendaftaran UPSR calon.

Pada yang ingin membuat rayuan, permohonan E-Rayuan boleh dibuat bermula 24 Disember 2012

Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Jumaat, 16 November 2012

Penuh bonet kereta

Hujan sepanjang jalan dari kulai ke gelang patah. 2 kereta sarat ngan barang nak kenduri ahad depan. Pergghhh!!!!

sampai gelang patah dah clear

kereta aku

kereta ucu


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Selasa, 29 Mei 2012

Keputusan Penuh Tender Nombor Pendaftaran Siri WWW



List penuh senarai pemilik dah keluar. Boleh semak di web JPJ. Klik kat sini untuk download. Tahniah pada semua yang berjaya. Terbaeekkk!!!!

ps : Harga bagi setiap nombor tak sama, bergantung pada keunikan nombor dan berapa ramai yang membida nombor tersebut. Tak semestinya lagi kecil nombor lagi mahal yer...

updated 30/5/12 : Sorry guys... nampaknya macam link download tu dah dilock di laman web JPJ... maybe sebab kes panas tu... you know what kan.


Posted via Blogger PC edisen