mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label yok jalan. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label yok jalan. Papar semua catatan

Selasa, 14 Jun 2016

Yok Jalan : Bazar Ramadan Nusa Perintis

Yok Jalan : Bazar Ramadan Nusa Perintis

Yok Jalan : Bazar Ramadan Nusa Perintis. Ya. Dua hari aku try untuk berjalan di Bazar Ramadan selepas edisi Plaza Angsana berjaya. OK. Orang tak berapa ramai sangat pasal aku gi lepas aku balik kerja. Hakikatnya. Lepas jam lima terlalu packed dengan manusia. Aku sampai diaorang baru prepare untuk jual. Hehehe. Semalam. Agak berat agaknya. First time hari semua manusia kerja kat JB. Mula kerja a bit jem. Balik pun jem. Tambah dengan masa aku menunggu ikan bakar yang aku order, pagi ni tetiba lutut pulak jem. Adeshhh... Nak kena cool down balik ni.

Isnin, 13 Jun 2016

Yok Jalan : Bazar Ramadan Plaza Angsana

Yok Jalan : Bazar Ramadan Plaza Angsana

Yok Jalan : Bazar Ramadan Plaza Angsana. Dah alang alang singgah Angsana, terus tapau sekali ke bazarnya. Mulanya membeli barang keperluan Iqa di UO. Sambung pulak beli sedikit juadah tepi nak bukak kat asrama nanti. Masa ronda pun banyak bertembung dengan kebudaks STF yang turut sama membeli. Ye lah. Baru abis cuti. Semua nak check-in masuk semula asrama. Last dapat bersama keluarga beli makanan berbuka. Pasni makan makanan asrama aje lah ye. Setel kat sini baru gerak ke stf. Kenderaan. Packed. Tu lum cerita masa aku keluar. Lagi packed!