mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label P1000. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label P1000. Papar semua catatan

Isnin, 4 Julai 2016

Marshmallow for Tab P1000?


Marshmallow for Tab P1000? Tadi adik inaz pun dok ngadu. Asyik terrestart aje tab nyer. P1000 ni generasi pertama galaxy tab. Memang paling tinggi official pun setakat honeycomb. Aku lepas jer pada tu terus aku mod pakai cyanogenmod aje. Kebetulan dah jumpa yang latest marshmallow. Pikir jugak samada nak reset atau nak upgred. La ni pakai Kit Kat dah. Kalau dua kenaikan of coz la marshmallow. Last last aku reset balik la. Masih terbaik kit kat tu untuk P1000 tu.

Jumaat, 20 Februari 2015

Kunjung ziarah ucu di tahun baru cina


Kunjung ziarah ucu di tahun baru cina. Saja lepak-lepak. Sesambil layan P1000 yang agak bingai. Rasa rasa cam bateri problem, kot. Sebab bila on charge, tak timbul masalah rebooting...

Sabtu, 4 Januari 2014

CyanogenMod 11 for abam Samsung Galaxy Tab P1000

CyanogenMod 11 for abam Samsung Galaxy Tab P1000. Pasal KitKat 4.4 dah kuar. Abam P1000 pun nak la jugak ROM baru. Si kebudaks pun bising pasal Plants vs Zombies 2 tokleh install sebab tak cukup spec. Apa lagi. Terus cari dan donlod. Sapa mau leh pakat download kat sini yer:

http://download.cyanogenmod.org/?device=p1

Tunggguuuu... KitKat aku dataaannggg!!!