mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label BTP Bukit Kiara Site Visit. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label BTP Bukit Kiara Site Visit. Papar semua catatan

Khamis, 4 Februari 2016

KL GM1M4VLE Getaway : BTP Bukit Kiara Site Visit

KL GM1M4VLE Getaway : BTP Bukit Kiara Site Visit

KL GM1M4VLE Getaway : BTP Bukit Kiara Site Visit. Petang tu. Sesambil nak keluar untuk dinner, alang-alang kita survey sekali jalan untuk ke BTP esok. Kebetulan Nasran pun ada, so senang sikit. Orang KL dah ada sekali kan. Yang bestnya, mulanya nak riki jalan ja. Dah sampai ke BTP alang-alang terus masuk. Leh tengok sekali lokasi pa semua. Layannn... Kat sini baru la terserlah kekurangan aku selfie pakai henpon. Sib baik ada Hairil yang terer berselfie guna henfon. Tapi gambo utama ni of coz la aku nyer guna SJCAM. Haaa.. part SJCAM aku tak kekok. Aku tulis aku kekok selfie pakai henpon kan...