mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label bpg. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label bpg. Papar semua catatan

Jumaat, 15 Ogos 2014

Mesyuarat Pelaporan Status Pelaksanaan Berkaitan Ketidakpadanan Opsyen Guru di bawah NBOS


Mesyuarat Pelaporan Status Pelaksanaan Berkaitan Ketidakpadanan Opsyen Guru di bawah NBOS. Gambar-gambar semasa mesyuarat di BPG, KPM pada hari Selasa lepas. Banyak tindak susul perlu dijalankan selepas ini terutama bagi daerah full execution.

Selasa, 17 Jun 2014

TAWARAN MENGIKUTI KURSUS DALAM PERKHIDMATAN PROGRAM INTERVENSI TAMBAH OPSYEN (PITO) AMBILAN 2014 - updated 17 Jun 2014

TAWARAN MENGIKUTI KURSUS DALAM PERKHIDMATAN PROGRAM INTERVENSI TAMBAH OPSYEN (PITO) AMBILAN 2014 - updated 17 Jun 2014

Sukacita dimaklumkan, Bahagian Pendidikan Guru (BPG), Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) akan melaksanakan PITO untuk guru sekolah menengah dan rendah bagi tahun 2014. Pelaksanaan program ini adalah selaras dengan intipati Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (PPPM) iaitu meningkatkan kualiti dan kompetensi guru melalui CPD (continuous profesional development).

Maklumat lanjut serta tatacara permohonan boleh diperolehi dengan melayari www.moe.gov.my mulai 16 Jun 2014.

Sistem Aplikasi Permohonan Program Latihan Dalam Perhidmatan Bahagian Pendidikan Guru telah dibuka bagi memudahkan tuan-tuan membuat permohonan dan membuat penyemakan di url berikut : http://apps.moe.gov.my/abpg/programbpg/

Untuk melihat surat tawaran kursus, sila muat turun dokumen di url berikut http://www.moe.gov.my/cms/upload_files/articlefile/2014/articlefile_file_003444.pdf

foto dikongsi melalui http://www.amanz.my



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Jumaat, 13 Jun 2014

TAWARAN MENGIKUTI KURSUS DALAM PERKHIDMATAN PROGRAM INTERVENSI TAMBAH OPSYEN (PITO) AMBILAN 2014

TAWARAN MENGIKUTI KURSUS DALAM PERKHIDMATAN PROGRAM INTERVENSI TAMBAH OPSYEN (PITO) AMBILAN 2014

Sukacita dimaklumkan, Bahagian Pendidikan Guru (BPG), Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) akan melaksanakan PITO untuk guru sekolah menengah dan rendah bagi tahun 2014. Pelaksanaan program ini adalah selaras dengan intipati Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (PPPM) iaitu meningkatkan kualiti dan kompetensi guru melalui CPD (continuous profesional development).

Maklumat lanjut serta tatacara permohonan boleh diperolehi dengan melayari www.moe.gov.my mulai 16 Jun 2014.

Untuk melihat surat tawaran kursus, sila muat turun dokumen di url berikut http://www.moe.gov.my/cms/upload_files/articlefile/2014/articlefile_file_003444.pdf

foto dikongsi melalui http://www.amanz.my



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Rabu, 30 Mei 2012

En. Ajni... Layanzzzz 11@century

Boleh pulak jumpa en.ajni pagi ni. Kebetulan dia turun buat pemantauan program di hotel 11@century pagi tadi. Tapi tak leh ler lelama. Memasing ada tugas memasing. InsyaAllah ada rejeki jumpa lagi.

Via x8jer



Sabtu, 19 Februari 2011

Taklimat eSPLG Johor

Klik untuk gambar yang lebih besar
Taklimat dari BPG di JPNJ
Taklimat ni dijalankan di Bilik Gerakan di JPN Johor hari Rabu lepas. And one more thing, lepas ni semua gambo gambo aktiviti melibatkan jabatan akan aku letakkan di facebook jabatan dan yang melibatkan ppd di facebook ppd. Kat sini just untuk aku merepek repek ja sesikit. Takde la lagi aku nak kumpui kat photobucket aku dan tempek kat sini lagi kan.

Untuk taklimat ni, korang leh nengok kat facebook jabatan di sini

Enjoice...Sharing is power!!!