mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Marvel : Avengers Alliance. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Marvel : Avengers Alliance. Papar semua catatan

Isnin, 17 Ogos 2015

Marvel : Avengers Alliance on Facebook - Hyperion Recruited!


Marvel : Avengers Alliance on Facebook - Hyperion Recruited! Malam ni setel jugak misi unlock mamat nih. Setel semua buku dikumpul. Tak lupa jugak adik beradik Scarlet Wicth dan Quicksilver Age of Ultron Edision. Tak tau la kenapa aku minat pulak kat dedua ni. Kebetulan Command Point tengah bertabur hasil Season 2 punya 4 kali level naik ituhari. Ngeh ngeh ngeh. Cuma lupa pulak nak snap Scarlet Witch tu...

Ahad, 10 Mei 2015

Hulkbuster vs Hulk


Hulkbuster vs Hulk. Setakat ni bagi aku spec ops 26 paling gila. Susah nak mampus. Nak kalahkan ultimate ultron satu hal. sampai ke sudah aku tak menang. Terpaksa pakai gold yang aku pendam lelama tu jugak akhirnya. pasal aku rasa memang mustahil la untuk aku menang ultimate ultron, tu belum masuk epic ultimate ultron. la ni ngan hulk pulak. memang sahih tak menang jugak la. huhuhu. the most imposible spec ops bagi aku setakat ni.

Jumaat, 20 Februari 2015

Marvel : Avengers Alliance | Special Operations 24: Land of Fire and Ice Tasks Completed


Marvel : Avengers Alliance | Special Operations 24: Land of Fire and Ice Tasks Completed. Lagi 24 hari remaining dan aku masih in progress to obtained Beta Ray Bill. Hari Kedua, baru setelkan 10 tasks. Sedang tunggu task ke 11 on going researched. Yok kita layan task yang perlu disetel sebelum korang berjaya dapatkan Crystal. Of coz aku akan kena bazirkan emas untuk task terakhir cam biasa yang memerlukan kita kalahkan epic boss. So. Yang ni pun aku terpaksa pakai 35 emas. Leh tahan banyak gak tu. Yang penting, pastikan gold farming around 35 sebelum spec ops bermula :p.

Selasa, 11 November 2014

Marvel : Avengers Alliance | Special Operations 22 - Eclipse Phase Tasks Completed


Marvel : Avengers Alliance | Special Operations 22 - Eclipse Phase Tasks Completed. Lagi 14 hari remaining dan aku dah berjaya obtained Blade. Yihuuu!!! Yok kita layan task yang perlu disetel sebelum korang berjaya dapatkan Blade. Of coz aku akan bazirkan emas untuk task terakhir yang memerlukan kita kalahkan epic boss. So. Yang ni aku terpaksa pakai 25 emas. So far the least la. Yang penting, pastikan gold farming around 35 sebelum spec ops bermula :p.