mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Aktiviti Jemaat bersama Sensonic N4ku. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Aktiviti Jemaat bersama Sensonic N4ku. Papar semua catatan

Jumaat, 7 Mac 2014

Aktiviti Jemaat bersama Sensonic N4ku

Aktiviti Jemaat bersama Sensonic N4ku. Boring jugak bila camera masuk klinik nih. Tiga hari lak tu. Tapi aktiviti senap senap mana leh ilang kan. Malah lebih pada tu kot. Dah nak wat cemana, lagi cepat aku senap bila tak payah nak nunggu lens ready. hehehe. point and shoot. basic of taking picas. hehehe.

So, mula ngan ke klinik dulu. Mama memang dah over lembik. Tekanan darah rendah. Doktor terus kasi MC dan nasihatkan banyak berehat dan jangan lupa makan. Tu ler. Asyik kije ja kijenye. Cam semalam. Kengkonon nak pergi klinik lepas aku balik kije. Sekali sampai ke malam baru nampak batang hidung. Si ziqri yang lagi over. Tetambah bila bilangan aweks makin bertambah kat klinik tu. Ehehehe...

Pastu. Gi semayang jemaat. Macam lengang pada mulanya. Tapi bila nak kuar rupanya penuh dah. Ramai yang datang lambat nampaknya hari ni. Maybe pasal ura-ura yang nak tukar balik tu. Tapi aku lebih suka dengan keadaan sekarang. Patutnya semua la kena ikut, bukan badan kerajaan ja. Dah jadi haru biru. Kerajaan cuti, swasta kije. Bab camping, aktiviti koko semua bagi aku sama ja cam dulu. Ke... pakat baru nak perasan bila ada camping semua budak sekolah terus menerus. Hehehehe...

ps : moga cepat la kuar aku nyer camera. Bukannya tak best amik gambo pakai n4 nih. tapi aku tak suka water color effect bila zoom tu.. ahahaha... dah nama pun digital zooming..