mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label kempen anti dadah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label kempen anti dadah. Papar semua catatan

Jumaat, 26 Mac 2010

Pertandingan sempena minggu anti dadah sktta

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarNi acara pada hari Khamis baru-baru ni. Lepas rehat tahap dua, semua bebudak sekolah masuk ke dewan untuk acara ni. Ada tiga pertandingan yang dijalankan untuk bebudak. Syarahan, Sajak dan Nyanyian. Cuma aku memang ngantuk sikit la semenjak ziqri kena intensif care ni. Sib baik ada cikgu-cikgu praktikal ni. Leh gak aku sandarkan kamera aku ke bahu diaorang. Tapi hasil dia aku kena paham-paham sendiri la. Tak leh la nak kutuk lebih-lebih, cantas ajerla yang mana aku tak puas hati kan. Edisi koyak gambo bak kata member sepotografi. Tapi aku masih tak sempat wat sesi formal depan diaorang. Overall masih banyak yang perlu diaorang pelajari. Out of fokus, perkara biasa. Lagipun aku yang letakkan mode "A" kat kamera kan. Of course la aku tak akan puas hati sangat kan. Tapi aku kasi average la untuk korang.. Boleh ambik gambo, tapi masih banyak yang perlu dipelajari.

ps : yang best.. aku leh pegang henpon aku amik bideo.. dan hampir terlelap.. hehehe..

::Klik untuk cerita penuh::





Slideshow penuh





Enjoice...Sharing is power!!!

Isnin, 8 Mac 2010

Kempen Anti Dadah 2010

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarPagi ni tensen sungguh. Dari gelang patah sampai la ke mutiara rini kena follow sebijik bas kilang yang super duper yummy slow banget aahh.. Purata aku bawak pagi tadi adalah.. 40kmh.. Bengang gilak.. Sahih la aku sampai lambat sekolah ini pagi. Sian si Iqa jer sebab dia tak sarapan pagi la kalau aku sampai lambat. Nak beli, sepanjang jalan hutan. Kat lima kedai?? Tak nak aahh.. menambahkan jem jer..

Sampai jer sekolah dah start dah perhimpunan. Naik ke pejabat, ada lak 4 cikgu.. Senyum-senyum jer dulu. Nanti lepas perhimpunan baru tegur. Naik atas test semua connection ok, baru turun. Pagi ni banyak gak yang macam-macam adaa.. Memula bagi piala hari q kat pendidikan khas, pastu ada pelancaran kempen anti dadah.. Best gak pagi ni, walau aku tensen lagi pasal kena follow bas kilang yang maha lembab pagi tadi..

::Klik untuk cerita penuh::





©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Piala hari Q diserah pada GPK pendidikan khas...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Siap ada MC tu pagi nih.. Bukan itu saja, malahan ada rostrum..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ucapan guru besar..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Guru besar turut membawa perutusan dari.. alamak.. lupa la pulak..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sesi potong reben..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tipu aaa.. kata ada potong belon..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah terhampar kain banner tu..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Reben kena amik balik.. nanti leh pakai lagi.. agaknya la kot.. jangan maraa aaa..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ketua pelajar memimpin bacaan ikrar benci dadah..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Diikuti semua guru dan pelajar.. ramai gak ye pentadbir sini.. 1,2,3,4,5.. paling kiri tu mc..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sekali berdiri sebelah kelas sendiri daaa...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Semua semangat haaa.. kami benci dadah..!!

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Panjangnya ikrar..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Deklamasi sajak dari pelajar tahun 6

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Satu demi satu ayat diluahkan..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah habis..



Enjoice...Sharing is power!!!