mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label 2010 World Cup. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label 2010 World Cup. Papar semua catatan

Ahad, 11 Julai 2010

Google's Header : 2010 World Cup Finale, Netherlands - Spain

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kali ni memang google dijamin akan wat header punya. Finale world cup 2010. Pagi nanti, jam 2.30 pagi; berlangsunglah pertembungan di antara Belanda dengan Sepanyol. Mani dah sokong Belanda, si Paul lak dah sokong Sepanyol. Mana yang menang?? Kita nantikan sesama nanti. Aku target Sepanyol yang menang..

Enjoice...Sharing is power!!!

Sabtu, 12 Jun 2010

Google's Header : 2010 World Cup

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Akhirnya bermulalah demam piala dunia 2010 dengan perlawanan pertama Afrika seri dengan Mexico semalam. Macam biasa google mesti kuarkan something untuk acara yang paling grand nih. Boleh tahan gak la header dia kali ni. Walau camner pun macam biasa demam ni tak akan berjangkit dekat aku. Dari dulu aku memang tak minat bola. Lantak la sapa nak lawan, sapa nak menang. Kalau aku rasa nak tengok aku tengok. Kalau setakat nak bangun pepagi buta pasal nak tengok bola kira kirim salam la. Baik aku tido lagi bagus.

Enjoice...Sharing is power!!!