mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label siakap tiga rasa. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label siakap tiga rasa. Papar semua catatan

Khamis, 11 Jun 2015

Eating out @Wak Jos, Sabak Awor, Muar


Eating out @Wak Jos, Sabak Awor, Muar. Sebelah malamnya kami pakat makan kat Wak Jos kat deretan kedai. Dia terletak bersebelahan dengan medan ikan bakar. Suka tempat ni sebab ianya lebih kondusif berbanding medan ikan bakar. Nice food here. Makan sampai dah tok leh masuk dah. Ikan siakap yang paling kecik pun agak besar bagi kami. The price is RM80++ kalau tak silap.

Ahad, 9 Januari 2011

All set & ucu lengkapkan suasana

Klik untuk gambar yang lebih besar
All set to max, and here we go
Cam biasa, aku kalau nengok movieatau nengok konsert yang memang aku nak nengok memang aku akan set speaker aku to the max. Baru puas hati beb. Apa barang nengok biasa biasa. Rugi ja orang dah siapkan sound system yang dasyat kalau kita tak nak guna kan.

Apa yang lagi best, ucu siap belikan makanan la pulak malam ni. pergghhh.. berkampung dopan tibi kito malam nih. Yihuuu>>>>



Apa yang kitaorang makan malam ni sambil layan AJL.. jeng jeng jeng

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Enjoice...Sharing is power!!!