mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label lokasi baru. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label lokasi baru. Papar semua catatan

Sabtu, 14 Januari 2012

New year new workplace



Ayat memang terbaeekkk!!!! Macam tiap tiap tahun tukar tempat kerja ja bunyinya. Pasal dah pindah penuh, ni la tempat baru aku. Unit maklumat jb. Monitor still 2. Kabinet tambah lagi satu, sofa tambah 1, speaker (??!!?) tambah 1.

Ni nampak cun lagi. Harap cenggini ler sampai hujung tahun. Tak dapat bayang lagi pasal tak full swing lagi kat sini. Kita tunggu minggu depan...





^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

PPD Johor Bahru 2012



Mulai 9 Januari lepas ppd johor bahru dah pun beroperasi kat lokasi baru ni. Kalau tak tau, cari jalan ke star atau sigs. Kami terletak betul betul sebelah star2, berdepan dengan sigs.

Pagi ni last unit berpindah adalah unit ict dengan unit kewangan. Setel semua. Minggu depan kira semua dah berada di sini. Bangunan lama kita serah pada btp.



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway