mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Pemurnian. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Pemurnian. Papar semua catatan

Ahad, 25 Januari 2015

Pembentangan dan Pemurnian Dashboard KPI Pengarah


Pembentangan dan Pemurnian Dashboard KPI Pengarah. Foto foto sekitar pembentangan. Sebelah paginya bentang. Sebelah petangnya murnikan inisiatif.

Khamis, 22 Januari 2015

Bengkel Pemurnian KPI Dashboard Pengarah JPN Johor 2015


Bengkel Pemurnian KPI Dashboard Pengarah JPN Johor 2015 dijalankan di bengkel SJQ. Lihat semula untuk penambahbaikan sebelum dibentangkan semula pada hari Ahad ini.

Sabtu, 29 November 2014

Bengkel Pemurnian Dashboard KPI Pengarah


Bengkel Pemurnian Dashboard KPI Pengarah. The last before we met all the pegawai meja. Penambahbaikan dari segi table dan kaedah.

Isnin, 27 Oktober 2014

Men at work - Pemurnian Pelan Tindakan Strategik Unit Maklumat 2015


Men at work - Pemurnian Pelan Tindakan Strategik Unit Maklumat 2015. Foto sekitar bengkel pemurnian pelan tindakan strategik hari ini. Ada satu part yang terpaksa didrag untuk dibincangkan esok. Masa terlalu mencemburui. All the best guys.

Khamis, 25 Februari 2010

Bengkel Pemurnian Multimedia Hari Q PPDJB - Day 1

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarPagi ni sekali lagi mengharungi jem giler babas kat depan angsana tu. Semata-mata nak gi bengkel ni dekat PKG Uda. Jem tetap jem, tapi aku rasa masa yang olahraga itu hari lagi tak terkata.

Sampai jer PKG tengok keter punyala banyak. Lupa lak hari ni ada bengkel laman web technician jb. Perrgghh.. Aku parking aje dekat kantin sana tu. Hakim parking belakang aku. Lantak la. Terus masuk meeting. So, mula ngan briefing. bla.. bla.. lebih kurang sama la ngan tahun-tahun terdahulu. Cuma kali ni buat kat Dewan SMK BBU jer. So, senang sikit kot.. Agaknya la kan.

Pastu terus agih tugas. Tahun ni nampak smooth sikit pasal team member pun dah tambah. Tahun lepas la paling azab pasal tinggal kami bertiga jer. Tahun ni ada 6 orang. So pengagihan tu meringankan banyak la. Aku, hakim stended la wat multimedia. Iddy cam biasa graphic, tajul wat montaj, azhar ngan man bahagian gambor/video. Aku target tahun ni aku nak tukar piala jadi piala kaca lak.

::Klik untuk cerita penuh::


Tadi dah try sikit. Memang coool.. esok nak tengok sample piala yang ada, aku akan settlekan dan terus masuk ke dalam multimedia. Balik umah mula la wat flowchart ngan bilangan dan penamaan fail terlibat. Malam ni leh sambung tidur dulu. Esok baru buat buttons.. boleh tahan gak banyaknya nih..


Slideshow penuh




Enjoice... Sharing is power!!!