mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label bestmart. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label bestmart. Papar semua catatan

Ahad, 12 Ogos 2012

New ABC iPad

mknace unlimited™ | Ziqri and the new ipad abc la tapi
Suka la tu
Lastly, dapat jugak cari ABC untuk ziqri. Tu pun dapat versi ipad. tak jumpa la pulak yang getah tu. dah la tu. kat bestmat lak tu. punya la jauh carik abc untuk dia. asalnya nak berenti kat kipmart. sekali jem punya la tahap gaban, langsung aku ke bestmart.

ps : tak lepas tu. orang lain semua tokleh pegang.

Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Isnin, 19 Disember 2011

Makan besar



Agak lama kami tak makan besar kat luar sebegini. Sejak aku duduk kat ppd, rasanya semua tapau bawak balik rumah je. Alang alang singgah makan kat bestmart, apa salahnya makan besar terus. Boleh tahan jugak makanan kat medan selera ni.

^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Ahad, 5 Disember 2010

Melantak di Medan Selera Melayu Bestmart

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 5 Disember 2010
Masa : 1.00 petang
Tempat : Bestmart
Mood : Lapo loo

Nak makan tengahari kat Jusco.. Malas la.. Apa yang best kat situ.. Tarak la beb.. Baik pakat makan kat medan selera melayu kat Bestmart. Banyak sikit pilihan. So, terus gerak ke sana.

Cam biasa, iqa mesti order ice blended mango, adik ngan ais kosong, aku limau ais dan mama mintak cendol. Perghhh.. Iqa leh tak suka la pulak ice blended dia.. Penuh ngan rasa mangga harum manis tu.. Ada ka tak suka.. Ni la masalah bila dah biasa makan yang penuh ais taruk cordial ja tuh.. yang real tak nak la pulak. Semua yang kami minum tu harga dia baru RM6.00.. Iqa siap tambah beli ais krim kon lagi hahaha..

Pastu bab makan.. Aku order nasi ayam black pepper, iqa nasi ayam sambal dan mama makan nasi campur ja.. tu pun syer ngan adik.. Yang best kat sini habis jumpa kengkawan lama dari SMKTBI dan SMKTMR2.. Ye lah.. ni la kawasan biasa kitaorang lepak lepak dulu kan.. Nak tengok detail makanan kami klik cerita penuh >>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah jumpa dah..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Apa yerk nak makan hari ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Aku nampak nasi ayam ja

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Banyak pilihan sebenarnya kat sini tau

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ziqri suka sengsangat..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tak duduk diam bujang sorang nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Nu banyak lagi pilihan nu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ada char kuey teow sama mee rebus haji wahid jugak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Belasah cendol mama dulu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mama kata best.. aku dah kena perabis dua air .. dah takleh masuk dah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mama sama adik makan nasi campur ja

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Iqa ni semua dia nak rasa.. belasah ajer la

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mango blended dah sampai.. perghhh.. mantop

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Nasik ayam pun dah sampai

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni nasi ayam black pepper

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni pulak nasi ayam sambal

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Adik dok merengek ja.. rupanya nak pakai kusi baby nihh.. adik.. adik

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah.. jom cecepat belasah makan.. pasni kita serbu bestmart la pulak

Enjoice...Sharing is power!!!