mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Edisi. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Edisi. Papar semua catatan

Isnin, 26 Ogos 2013

Edisi terlepas jauh - Last day before raya


Edisi terlepas jauh - Last day before raya. Ntah cemana la boleh terlepas. Nak buat lagu mana, kamera banyak. Gambar jadi terabur jap masa internet kat rumah aku bengong itu hari. Pengurusan cloud fail aku bercelaru. Kalau tak auto ja, tapi sebab LAN dan WAN hilang fungsi, bengong si tokei nih.. Ahahaha... Layan aje la. Read on...

Ahad, 25 Ogos 2013

Beraya edisi Gelang Patah


Beraya edisi Gelang Patah. Hari ni pun sambung beraya lagi. Petangnya ke rumah kawannya si Iqa. Pastu merayap jap kat gelang patah sebelum gi beraya rumah abang izat sebelah malamnya. Read on...

Selasa, 20 Ogos 2013

Edisi merayap sebelum pulang


Edisi merayap sebelum pulang. Petang ni, dah kuar bangunan jabatan baru perasan. Hujan daa... Nampak sangat gap antara dunia luar ngan bilik aku nih. Tapi, petang ni; sebenornyer, kepala aku tak fokus. Banyak perkara perlu disetel dalam masa yang sangat singkat. Tapi alhamdulillah. Selesai semuanya.

Sekali mama call, masa baru ja nak gerak. Bang, beli tomyam; nak wat berbuka. Ehem. OK gak tu kan. So, off me go to gelang patah la... Read on...

Khamis, 23 Mei 2013

Edisi terlepas : Majlis Makan Malam bersama TPM di Seri Satria, Putrajaya


Edisi terlepas : Majlis Makan Malam bersama TPM di Seri Satria, Putrajaya. Ni memang entry lama. 9 Januari tuh. Bukannya fokus pada majlis makan malam tu, tapi behind the scene. Dari mula kami sampai ke sana, sampai la kami balik semula ke Johor. Yang part majlis tu dah masuk dah pun dedulu. Ahahaha... Yang ni saja masukkan lewat-lewat sikit.

Jumaat, 12 April 2013

Edisi ronda ronda Kota Kinabalu, Sabah

Edisi ronda ronda Kota Kinabalu, Sabah. Ni pun entry lama sebenarnya. Cerita lama semasa program himpunan guru muda 1 malaysia zon sabah. Bulan 2 punya, tapi baru masuk. kekeke. sampai pun dah petang kat sana. tunggu flight en saiful sampai. lepak lepak jap. Pastu Sebelah petangnya sikit, memang aku ngan en.saiful jenjalan keliling kota kinabalu. Esoknya for sure dah sibuk ngan raptai bagai. Ni jer la peluang untuk jenjalan tengok angin kat tempat orang.

Rabu, 21 November 2012

Edisi Paksarela ke Jusco Bukit Indah

Balik ja dari SDARY, mama sudah ajak paksarela ke Jusco bukit indah. Nak cari cadar. So, usha usha lebih kurang. Beli yang berbaloi la. Pastu di beli donut kat big apple. Jengjalan usha kedai kedai yang kena boikot tu. Tapi setakat kat bukit indah ni orang tak endahkan sangat pun... maybe sebab singaporean, or maybe diaorang memang tak layan berita tv kot. Agaknya la kot. Yang pasti satu jusco dah bersalji. Hohoho... aku rasa nak raya pun ketupat naik lambat. Ni. Sebulan sebelum dah mula. Entah la....

bukan pilihan aku

beli donut

salji tuh

siap tiup trompet lagi

restaurant street yang lengang

donut yang perlu dihabiskan

derian yang juga harus dihabiskan

rak baru yang perlu disiapkan

cadar pilihan hati


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free