mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label kad. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label kad. Papar semua catatan

Jumaat, 17 Ogos 2012

Kad raya dari PM

mknace unlimited™ | Kad raya dari PM 2012
emmm... 
Balik dari bazar ramadan terperasan ada surat lam peti surat. Emmm.. Surat rasmi. Sekali buka, kad raya; dari pm. TQ, TQVM. Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!! Terbaeekkk!!!!



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | Kad raya dari PM 2012
baru terperasan ada surat urusan rasmi

mknace unlimited™ | Kad raya dari PM 2012
cop pusat mel putrajaya

mknace unlimited™ | Kad raya dari PM 2012
siap ada cop perdana menteri malaysia

mknace unlimited™ | Kad raya dari PM 2012
terkejut gak ada surat urusan rasmi nih

mknace unlimited™ | Kad raya dari PM 2012
penuh ngan gambar pm dan isteri dalam program yang mereka hadiri

mknace unlimited™ | Kad raya dari PM 2012
dari PM, isteri sekeluarga

mknace unlimited™ | Kad raya dari PM 2012
line bersinar tuh

Ahad, 13 Mei 2012

Hadiah dan kad Hari Ibu dari the kebudaks

Bangun pagi tadi dah tersedia hadiah dari kebudaks ni kat atas kerusi. Khas untuk mama.. Selamat Hari Ibu.













Posted via Blogger PC edisen


Sabtu, 4 September 2010

My seken Plusmiles card

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 4 September 2010
Masa : 10.00 pagi
Tempat : Plaza Tol Perling
Mood : Blank pun ada jugak sesikit

Target aku sebenarnya nak pergi semalam, tapi demi pasal nak gi ke Azhar Food; aku singgah la hari ni. Ni kad kedua aku sebenarnya. Kad pertama Nissan yang kasi, dan aku kasi kat ucu suruh dia pakai. So, untuk aku; aku buat la yang baru.

Untuk kad baru kena baya RM10. Jadi aku terus beli RM210; maknanya RM10 untuk kad, isi dalam RM200. Sekali masa baya, dia kata ada diskaun RM5.. boleh la.. duit jugak kan. Dan dia cakap jugak, pastikan jangan tak guna langsung lam setahun, kang tak valid kad tu.

Sebelum aku memang ada nyonya datang bawak tiga kad, dia tanya pasal tak valid. Tu yang kuar citer kena guna lam tempoh setahun tu. Kalau tak guna terus tak valid. Dan kad tu juga ada hayat dia. Lepas 10 tahun tetap kena tukar baru jugak..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Parking dulu kat sini.. Papan tanda penuh dok tunjuk arah nak gi beli atau topup kad

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kat bangunan ni ler tempatnya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Aku dah tak amik gambo pasal sibuk dok ngisi borang permohonan..

Enjoice...Sharing is power!!!