mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label server. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label server. Papar semua catatan

Sabtu, 14 Januari 2012

Pemindahan penuh



Hari ni pemindahan penuh ppd johor bahru berjalan lancar. Dua unit terakhir bergerak masuk. Unit ict dan kewangan. Setting server ngan networking. En. firdaus pun turun tengok jugak. InsyaAllah. Senin ni harap semua jalan lancar...



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Sabtu, 10 Julai 2010

Ada apa dengan Johordt???

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
On the way balik dari Batu Pahat, tetiba dapat satu sms. Kenapa tukar design laman web ppd? Dah, sudah. Terus hati ni tak tenteram. Apa kes lak ni. Sapa yang gatai tangan nak mengubah website sesuka hati ni. Pastu mula dapat call bertanyakan pasal laman web ppd. Sudah.. Last-last baru dapat call johordt. Tengah maintain server. Apa daa.. Sekali esoknya masih sama. Makin banyak la pulak sekolah mula bertanya pasal web rasmi nih.. Dah jadi sesuatu yang rumit pulak, sebabnya; web ppd dah jadi macam sesuatu yang wajib bukak bagi setiap sekolah kat jb sekarang nih. Kalau tak bukak sehari, macam nak demam pun ada. Susah dibuatnya cam nih. Nak nak pulak kalau nak sampaikan berita urgent, matila kalau setiap sekolah nak ditalipon bagitau pasal benda yang sama. Tapi ada khabar angin yang tak best pasal apa yang jadi kat johordt nih.. Hmmmm.. harap-harap minggu depan semua dah ok.. Aminnn...

Enjoice...Sharing is power!!!