mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Almera. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Almera. Papar semua catatan

Khamis, 2 Januari 2014

Tinted almera at pro tint southern city

Tinted almera at pro tint southern city. Ingat lagi ituhari aku beli groupon untuk tinted. So. Lepas beli kena la booking tarikh untuk pemasangan. Kalau tak sabtu or ahad lepas aku cadang nak pasang, tapi full. Last yang dapat hari ni jam 3.30pm. So. Selesai ja tugas kat taman molek. Around 3 aku gerak ke sini. Campur sesat pekebenda around 3.30 sampai sini. Sesi pemasangan around 2 jam. So. Tunggu jer la cam tunggul kat tepi tu. Dekat 5.30 baru setel. Huhuhuhu... apa pun kemas la pemasangan dia. Cool.

ps : ni entry semalam no... sejuk sikit pasal nak haplod mel reject beso sangat...

SAPA punyalah ni

SAPA punyalah ni. Kalau Lambat sikit mesti aku Leh dapat nombor aku tu...

Selasa, 31 Disember 2013

Kalau dah namanya perempuan

Kalau dah namanya perempuan tu... ngan kereta pun turut ikut sama kena solek...

Sabtu, 28 Disember 2013

Nissan Almera chassis number

Nissan Almera chassis number. Baru teringat nak semak. Semalam. Balik dah penat. Terus tido je. Pagi ni baru teringat. Ambik geran. Semak. Hmmm... Dapat lak geran Terus. Semalam. Amik keter bersama geran sekali. Aku nyer savvy Sampai nak jual baru nampak geran dia.


Send via mobile cap ayam aje

Jumaat, 27 Disember 2013

Nissan Almera takeover

Nissan Almera takeover. Mama punya dah.


Sent from Samsung Mobile

Nissan Almera checking

Nissan almera checking. Sebelum keluar sesi suai kenal la dulu. Aku baru perasan pasal chip pada kunci tu. Huhuhu...