mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label serdang. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label serdang. Papar semua catatan

Rabu, 3 Februari 2016

KL GM1M4VLE Getaway : Restoren Maulana, Serdang


KL GM1M4VLE Getaway : Restoren Maulana, Serdang. So. Bermula la kisah journey aku ke majlis ini. Slow slow ye. Foto punya la banyak. Pelbagai kisah pahit manis ada. Tungguuu... Kita mula dengan kisah mula bertolaknya kami dari bumi Johor. Aku, Cikgu Ann dan Hairil bertolak sama sebab kami ada taklimat dan meeting khas hari sebelumnya.

Alhamdulillah. Lancar perjalanan hari tu. Banyak tempat asal nak singgah untuk makan tapi asyik terlepas aje. At last cikgu Ann cadang kita makan kat port lama dia masa belajar kat UPM dulu. Restoren Maulana. Apa yang aku boleh kata. Memang terbaeekkk!!!!

Portion ayam dia sangat besar. Aku nyer makanan only cost for RM5. Tak tau la sebab aku amik gambo dia gamaknya. Hehehehe. Ketawa dia bila aku soh letak kuah banjir sampai melimpah. Tanya sayur taknak. Lauk pun taknak eehh disakatnya aku balik. Ehehehe. Apa pun memang best la makan kat sini. Two thumbs up. TQ cikgu Ann sebab bawak kami ke sini.

Sabtu, 21 September 2013

Putrajaya | Going the and back and a little street photography


Putrajaya | Going the and back and a little street photography. Flight aku memang awal pagi dan lewat maghrib nyer. So, there's a lot of time for me to waste. Apo laie... Kita menembak la kan... Read on...