mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Demam Piala Dunia 2014 bermula. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Demam Piala Dunia 2014 bermula. Papar semua catatan

Khamis, 12 Jun 2014

Demam Piala Dunia 2014 bermula


Demam Piala Dunia 2014 bermula. Memang terbaeekkk!!!! Memasing pasukan berhempas pulas untuk membuktikan merekalah yang terbaik. Same goes to penyokong. Memasing memberi sokongan tak berbelah bagi pada pasukan pilihan masing-masing. Cumanya. Lepas ni. Banyak la kita akan nengok orang ngan mata lebam lebam. Pakat dok layan world cup katanya. Muka ala ala ngantuk, lembik bagai. Hehehehe. Aku memang tak layan bola. So, agak terkeluar sikit la dari golongan mata lebam ini. Diharap, produktiviti tak la menurun sama kan. Bola, bola jugak. Kerja, kerja jugak. Dan aku rasa. Orang lebih tahu pasal world cup yang mula malam ni, dari malam ni malam nisfu syaaban. Fikir-fikirkan la.

the team entering

bola rasmi 2014 disamping piala idaman semua team

go for the best. cam biasa. aku sokong Jepun!!! Ahahaha... Sokong aje. Tengoknya tak jugak.

Nak tengok full reso leh gi sini, memang dah diset hanya untuk view atau print sahaja oleh FIFA - http://resources.fifa.com/mm/document/tournament/competition/01/52/99/91/2014fwc_matchschedule_wgroups_22042014_en_neutral.pdf


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free