mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Asus Zen4 aku merajuk. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Asus Zen4 aku merajuk. Papar semua catatan

Khamis, 9 Februari 2017

Asus Zen4 aku merajuk


Asus Zen4 aku merajuk. Maybe. Ni antara sebab jugak. Kenapa aku pun berduka lara. Lambat update blog. Segala whatsapp dah kira bye bye bye la. Lepas aku gi digi itu hari. Terus dia tarik muka ngan aku. Senang cerita. Dia suka suki ja nak off diri dia sendiri. Last option. Aku terpaksa reformat. Yang best. Google crash pulak. Dah at last aku terpaksa bawak ke mode paling basic. Apa pun aku tak leh guna sebab nak install apa pun tak boleh. Huhuhu. Aku gi digi tu just nak terminate pelan data aku. Melopong si adi ngan firdaus dengar aku rupanya ada pelan data 6Gb yang jarang jarang jarang aku pakai. Hahaha. On sekali sekala ja. Tu pun bila aku ngan smart camera aku. Aku rasa tak berbaloi lepas aku nengok graf penggunaan aku sangat rendah setiap bulan. Yang paling melopong pasal ada belen RM150++ yang digi kena pulang balik. Terlebih bayar. Kui kui kui. Tapi sebab utama zen4 aku merajuk of coz pasal aku lama sangat dok pegang samsung 188 kat digi tu. Pastinya!