mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Murtabak Special Cheese Kampung Melayu Majidee. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Murtabak Special Cheese Kampung Melayu Majidee. Papar semua catatan

Sabtu, 23 Mac 2013

Babai Felda Residence, Tanjung Leman

Babai Felda Residence, Tanjung Leman. Makan. Checkout. Bergerak pulang. Singgah jap ke Jeti Tanjung Leman. Satu-satunya tempat yang ada souvernir untuk dibeli. Tapi harga... mak datuk. A bit higher bagi aku. Ye lah. dah biasa beli benda yang sama di mersing. Tapi mersing pun boleh tahan jauhnya. Kalau terdesak, better beli ja, terutama kalau bukan nak bergerak ke arah mersing.

Babai Felda Residence, Tanjung Leman

Ahad, 17 Mac 2013

Murtabak Special Cheese Kampung Melayu Majidee

Murtabak Special Cheese Kampung Melayu Majidee memang best. Kali pertama beli terus lekat. Memang terasa cheese dia tu. Selalunya aku beli Murtabak Special Cheese Ayam, tapi tak banyak sangat stok ayam. Kalau daging memang bebila ja ada. Cukup sekadar murtabak special cheese biasa, tak perlu beli jumbo sebab bagi aku terlalu besar menyebabkan kurang ummmphhh la kan.

Murtabak Special Cheese Kampung Melayu Majidee

Tangan terus ja jalan. memang jarang bukak sampai ke malam sebab dah abis stok.

Murtabak Special Cheese Kampung Melayu Majidee

Kalau nak yang biasa memang dah siap dibungkus tuh...