mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label KIP Mart Tampoi. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label KIP Mart Tampoi. Papar semua catatan

Jumaat, 12 Disember 2014

Jenjalan cari kelengkapan


Jenjalan cari kelengkapan. Banyak benda nak cari lagi. Mama ngan kelengkapan diri nak bersalin, kebudaks ngan kelengkapan sekolah yang belen. Apapun lepak selera johor cari makan dulu. Yang tak best, banyak kedai tutup maaa... apa yang ada ajer la. Pastu gerak ke danga. Sekali dah abis promosi metrojaya ituhari. Banyak beg yang tak diperkenan. Last last gerak ke kip mart. Sempat semayang jemaat kat tampoi utama.

Jumaat, 26 September 2014

Eating out @ Makan Spot, KIP Mart Tampoi


Eating out @ Makan Spot, KIP Mart Tampoi. Berenti makan jap. Macam best la pulak tempat ni kan.

Selasa, 31 Disember 2013

Amik tanda nama di KIP mart tampoi

Amik tanda nama di KIP mart tampoi

Sabtu, 25 Mei 2013

Outpost, KIP Mart Tampoi


Outpost, KIP Mart Tampoi. Kalau nak beli uniform, aksesori; biasanya kat sini la kami pergi. KIP Mart Tampoi. Bukannya apa. Senang. all in one place. Takde situ, gi kedai lain yang bertabur lam tu. OK. Jom kita meronda jap. Bukannya senang nak cari barang untuk kebudaks yang badan dia comel nih.

Ahad, 18 November 2012

KIP Mart Tampoi

Berenti jap. Amik duit kat Maybank. Beli mempelam. Beli ikan bilis. Dan beli penyangkut. Sempat lagi ushar tudung.







Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Sabtu, 31 Disember 2011

Singgah Selalu KIP Mart Tampoi



Nampaknya malam ni eating out kat sini la. Cam biasa makan chicken chop. Harga dah melambung 14, ayam pun makin kecik. Mama order nasi goreng ayam sambal, iqa order mee bandung. Tapi rasa still below par. Warung pit lagi kaw.. Harga toksah citer aaa...



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

KIP Mart Tampoi



Sini la antara tempat yang mudah bagi aku nak cari lain lain benda yang lum cukup cam nametag dan sport shoe untuk iqa, peralatan menulis dan mewarna yang dah kali keberapa beli bulan ni saja dan jam kot for both.

Orang sesak kat sini. Nasib memang baik untuk aku. Masuk ja ada kosong. Yabedabedu....



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway