mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label sesi 1. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label sesi 1. Papar semua catatan

Rabu, 7 November 2012

Lunch at polo cafe

Kari lagi. Walau aku ni penggemar kari, aku tak tau apasal, makin tak berselera aku ngan kari dia. Tak tau la. Maybe sebab pagi petang siang malam, semua ditibainya kari. Aiiiyyooo, ada kaitan ngan wanggei ka ni..




Jengjalan jap masa minum pagi

Minum, borak borak, nak gi tandas. A bit tak terurus, dan yang paling best, no water maaa... How come. Better naik bilik, bukannya jauh pun, n orang pun tak ramai. Sambil berjalan, sambil snap, like always.





Selasa, 6 November 2012

Mesyuarat MAP dan Barisan Hadapan | sesi 1

Pagi ni bermula dengan laporan dari negeri terlebih dahulu. Apa yang nak dilapor, ikut templet macam yang diedar awal. Lapor aje la kan.