mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label kena hack. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label kena hack. Papar semua catatan

Sabtu, 30 Jun 2012

Lagi dan lagi hackers menggodam web ppdjb

mknace unlimited | laman web ppdjb kena hacked lagi
kena laieee...
Pagi ni web ppdjb kena hacked lagi. Kenapa?? Bagaimana?? Entah lah. Kenapa pulak semenjak dua menjak ni, makin kerap ppdjb kena hacked? Tak tahu la kan. Cuma yang kali ni a bit cute la pulak. Sempat aku main main lagi ngan tengkorak tu. Siap ada link ke satu laman web lain. Why?? Tak tahu la.



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited | laman web ppdjb kena hacked lagi
web link dari ppdjb

Khamis, 21 Jun 2012

Kena lagi

mknace unlimited™ | Web got PPDJB Hacked again
Aiyooo...
Adoyaiiii... Kena hack lagi web ppd nih. Poning, poning.. Tu pun, kalau mat nor tak call tadi, aku pun tak tau. Aku pun dah tertido dah masa dia call tadi. Esok aku try cari file backup dulu balik. Sib baik aku ada simpan sebelum tukau dulu. Harap pasni ppd dapat buat yang terbaeekkk!!!! untuk atasi masalah nih.



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Jumaat, 28 Oktober 2011

FAM KENA HACK

Ini memang bebetul tak puas hati ni. Ni pastinya ekoran kes naik harga tiket final sabtu ni. Habis laman web fam yang beralamat url http://www.fam.org.my kena hack. Nasib, nasib...
Published with Blogger-droid v1.7.4