mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Lelepak santai. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Lelepak santai. Papar semua catatan

Sabtu, 4 Mac 2017

Lelepak Santai : Infografik Gout @ Farmasi AM PM


Lelepak Santai : Infografik Gout @ Farmasi AM PM. Petang 19 Feb aku lepak kat farmasi. Tapau ubat-ubat keperluan. Biasanya sebelum gi outstation memang aku akan topup balik ubat ubat. Takut tak jumpa macam kes kat Sabah satu ketika dulu. Tak nak lagi kes seret kaki jadi lagi. Sesambil nunggu set ubat aku sampai, sempat aku dok study mende alah ni. Perghhh... Makin banyak kot kena kurangkan. Entah la. Aku ni dah masuk geng terlalu takut pun boleh jadi jugak kot. Habih semua aku nak kawal kalau ikut. Ubat ni pun aku hanya makan bila terasa tanda-tanda je. Yang pasti. Semua makanan ruji aku, memang aku leh tengok lalu depan mata aje. Paling best bila mama cakap semalam, laksa kegemaran abang pun dah tokleh ehhh.. Sahih la lupa laksa tu ikan sebanyak-banyak tidak. Pelbagai gitu. Ish ish ish. Yang pasti. Faktor 1 dan 2 tu memang tokleh nak elak dah kot.

Jumaat, 30 September 2016

Lawatan STF 20160924 : Lelepak santai


Lawatan STF 20160924 : Lelepak santai. Sambung lagi. Ni part kami. Sebab hari tu sahaja 3 kali aku ulang alik masuk keluar STF. Paginya. Tengaharinya. Petangnya. A bit tired. Sementara nunggu iqa buat persembahan bersama team CGnya. Lepak kat Anugerah Steak. Frankly speaking. Maybe last kot datang sini. Masuk semula STF. Sempat keliling satu STF jenjalan. Naik ja. Iqa dah terpacak kat gelanggang. Ready untuk perasmian. Aku terus lepak ja ngan skill biasa aku. Tempat paling best nak amik video. Semua leh nampak. Kekeke. Sekali hujan. Abis. Takde rezeki.