mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label cyclone car wash. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label cyclone car wash. Papar semua catatan

Khamis, 8 Disember 2011

Livina polished



Balik dari kroh, singgah cyclone. Memula nak cuci ja. Sekali boleh sambung wax n polish sekali la pulak. Dia kasi aku rm130 untuk semua tu, wash, vacuum,wax,polish.

^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Rabu, 8 Disember 2010

Asyraf : Pit Stop #4 : Smart cyclone car wash

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 7 disember 2010
Masa : 5.40 petang
Tempat : smart cyclone, baling
Mood : Pasal la tempat ni takde kat gelang patah

Tu la pasal.. Walau hujan pun, aku masuk ajer tempat ni. Sekali lalu ja kan. Siap wax tayar keter RM7 ja. Lagipun memang sejak balik dari klang itu hari memang berlemoih keter aku nih. Damuh kata orang baling. Belasah ajer la. Walau hujan sekurang-kurangnya hilang la debu yang dah leh conteng conteng dah tu kan.. Klik cerita penuh untuk detail>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Memula masuk ada laluan air dulu.. pastu diaorang taruk sabun dan gosokkan dulu..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tengok.. kan dah penuh sabun dah tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pas kena sental tu di sembur air tekanan tinggi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Baru masuk lam sistem nih

Enjoice...Sharing is power!!!

Rabu, 8 September 2010

Cyclone Car Wash

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 7 September 2010
Masa : 3.09 petang
Tempat : Cyclone Car Wash, Baling
Mood : Sukanya

Masa berenti kat R&R Gunung Semanggol tadi perasan betul betapa kotornya bahagian depan keter nih. Keter putih ni memang kotor sikit pun nampak. Teringat pasal car wash drive thru nih, masa pun belum sampai lagi nih. Masuk jer sini. Jap aje dah setel, lam 5 minit; semua dah setel. Kena RM7. Kalau keter biasa RM5. Boleh la. Car wash ni letak dia depan SMK Tunku Putera. Dengan rumah aku lam 500m ada kot.

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Memula dia kasi simbah air high presure, pastu sental pakai tangan, cuci sekali lagi dengan air high presure.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah setel baru masuk lam mesin gosok-gosok ni.. Kira cucian kali kedua la ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bahagian tepi dah start kena sental

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Berus tepi dan atas

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bahagian pengeringan.. ngeri aku.. takut terlanggar la pulak penanda jangan tekan brek tu. Dah setel sini. Kuar. Dia lap lagi. Pasti wax tayar.. Setel.

Enjoice...Sharing is power!!!