mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label anjung. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label anjung. Papar semua catatan

Sabtu, 25 Mac 2017

Yok Jenjalan : Bazar Mydin @ Anjung, Nusajaya


Yok Jenjalan : Bazar Mydin @ Anjung, Nusajaya. Macam biasa. Hujung bulan gi belanja bulan kat Mydin. Kebetulan susu ici tengah sale. Mama borong aje. Sambil-sambil. Gi meronda kawasan yang dah fully upgraded dan furnished. Memang terbaeekkk!!!! Siap tak nak balik tu the kebudaks. Cuma. A bit tak best bila nengokkan kebanyakan penjual lama dah takde kat medan selera tu. Especially yee mee yang kebudaks ni semua suka. Huhuhu. Paling aku suka design bendera johor guna motherboard tu. Cool beb!

Ahad, 12 Julai 2015

Beli belah pre raya @Anjung, Nusajaya


Beli belah pre raya @Anjung, Nusajaya. Pagi semalam ke Anjung, Nusajaya. Memula ke Mydin untuk belanja bulan. Pastu ke Rafidah untuk tudung and blouse. Sambil sambil tu dok nengok je kedai celcom ngan tawaran baru basic first tu. Cambest je. Tapi nak study dulu la.

Jumaat, 23 Januari 2015

Sesi belanja bulanan di Mydin Anjung Nusajaya


Sesi belanja bulanan di Mydin Anjung Nusajaya. Hmmm... Semua dapat kecuali... Susu 123. Harga dah melambung sampai RM29. Tak jadi beli la. Tunggu tawaran.

Sabtu, 10 Januari 2015

Jalan jalan cari pasal : Nusajaya Johor


Jalan jalan cari pasal : Nusajaya Johor. Alang alang atuk dan nenek kedah dah ada. Bawak depa jenjalan. Sekitar kawasan nusajaya ja pun. Amik cuti, walau memula pikir nak tak nak. So. Jenjalan la kami Khamis tu. Ngan kota iskandar, ngan puteri harbour. Merata la. Tapi. sebelah pagi aje. Just cuci cuci mata aje. Yok layan...

Isnin, 2 Julai 2012

Mydin Nusajaya di hari minggu

mknace unlimited™ | Mydin Nusajaya di hari minggu
mydin nusajaya
Semalam gi belanja bulan kat Mydin. Just a short time belanja la. Beli barang-barang yang patut saja. Tempat pun dekat jer.. Memang laluan aku balik kerja. Kalau ada yang ter'short' bebiler leh singgah masa balik kije..



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | Mydin Nusajaya di hari minggu
kehebatan ziqri... sleep only when got sleepy..
anywhere.. anytime
mknace unlimited™ | Mydin Nusajaya di hari minggu
orang toksah citer ler.. ramaaaaiii...
mknace unlimited™ | Mydin Nusajaya di hari minggu
hari ni sesaja ngetest bun nih.. leh tahan gak.. cam paparoti, cuma variant dia lebih banyak
mknace unlimited™ | Mydin Nusajaya di hari minggu
pakej pun ada..

Sabtu, 26 Mei 2012

Pertandingan mewarna dan melukis - keputusan

Tahniah pada semua yang berjaya. Iqa dapat tempat pertama. Puteri dapat kelima. Adik inaz takde rezeki kali ni. Takpe dik. Nanti kita cuba lagi.

Posted via Blogger X8




Pertandingan mewarna dan melukis - finale

Part ni jer yang spoil. Boleh la pulak buat majlis last kat main enterence. Kalau bagi hadiah takpe la jugak. Ini siap ada game, ada cabutan bertuah bagai. Dah la setiap satu diferent personel pulak tu. Dah membebel orang orang yang baru datang nak membeli belah... aiyoo..

Posted via Blogger X8



Pertandingan mewarna dan melukis - half

Tinggal lagi sejam, rombongan cik kiah dah mula serbu masuk. Mama pun turut sama. Tapi just nak amik foto. Ish ish ish. Kan aku dah kata...

Posted via Blogger X8








Pertandingan mewarna dan melukis - started

Best. First time parent diasingkan. Memang terbaeekkk!!!! Kalau tak, atuk, nenek, mak, ayah semua pakat jadi penasihat tak bertauliah sebelah anak dia. Tapi aku rasa mesti nanti tak terkawal jugak ni...

Posted via Blogger X8