mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Lawatan kerja. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Lawatan kerja. Papar semua catatan

Selasa, 27 Disember 2011

Lawatan kerja Pengarah



Pengarah dah sampai. Sementara menunggu KSU sampai dalam 11 pagi nanti, seluruh kawasan sekolah dan perjalanan majlis dipantau dulu.



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Isnin, 28 Mac 2011

Lawatan kerja PPD Miri ke PPDJB

Klik untuk gambar yang lebih besar
Photomerge 10 picas.. satu bilik mesyuarat caber..
Pagi tadi; tepat jam 8 bertempat di PPD Johor Bahru, delegasi dari PPD Miri sudah tiba untuk lawatan kerja. Memang tepat tuh.. Aku silap pasal a bit late untuk perasan pc kat bilik mesyuarat baru kena format, ada codec yang dah takde. Sib baik lam 7.50 aku perasan tu. Masuk bilik aku. Copy installer VLC.. Setel.. Tu pun install di belakang powerpoint presentation. Tak kisah la janji setel kan..

Nak tengok gambar lagi gi sini..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Enjoice...Sharing is power!!!