mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label checkup. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label checkup. Papar semua catatan

Jumaat, 30 Januari 2015

Full revised - Klinik Kesihatan Gelang Patah One Month checkup


Full revised - Klinik Kesihatan Gelang Patah One Month checkup. The whole picas. Layannzzz...

Isnin, 26 Januari 2015

Live blogging : Klinik Kesihatan Gelang Patah One Month checkup

Live blogging : Klinik Kesihatan Gelang Patah One Month checkup. Dah sebulan dah. Jap Ja masa berlalu. Ambil cuti Hari ni. Tapi... Around 3 nak gerak ke pejabat untuk Naik kenderaan ke kl petangnya ni.


Selasa, 7 September 2010

Ziqri ke klinik

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 6 September 2010
Masa : 2.30 - 4.00 ptg
Tempat : Klinik Kesihatan Gelang Patah
Mood : Very-very bored..

Haii.. kejap jer rasanya. Macam baru semalam aku ke sini bawa ziqri. Mintak kebenaran boss nak kuar, bawak ziqri ke klinik. Balik, siap, terus pergi..

Apa yang best.. orang tak ramai sangat
Apa yang tak best .. apasal slow giler cam siput.. penat weiii.. banyak lagi kerja aku nak buat.. dah sampai kul 4 baru setel. Giler buang masa tul..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tengah bersiap jap

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Nampak cam tak ramai sangat orang

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ziqri dah start merengek

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
2.34 aku sampai

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Hari ni ziqri kena cucuk jugak nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Saya taknak kena cucuk..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Posing ngan kakak adik

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kakak iqa dah start boring

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Orang bukan ramai sangat pun

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Saya pun dah boring jugak ankel
Enjoice...Sharing is power!!!

Isnin, 9 Ogos 2010

Jom gi checkup

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Hari ni aku ambik half day. Lepas lam 1.15, dah setel semua kerja yang aku leh setel hari ni; aku terus punch kuar dan gerak balik. Waargghh.. Leh jem la pulak. Apa kes nih.. Baru sampai lima kedai, mama dah call.

Kat mana ni?
Lima kedai.. Dah dekat dah la ni..

Sekali nengok jam.. Lergghh dah jam 1.50. Patut la mama tepon. Dah lewat dah. Ingatkan dapat la amik nombor first petang nih. Sekali... Sampai depan kuil hindu lima kedai pulak ada roadblock polis. Adoi.. Memang sahih la aku sampai lewat ke klinik hari ni.

Dan aku pun berjaya sampai ke klinik jam 2.40 petang. Hahaha.. Tunggu jer la. Dapat nombor 160. Masa aku duduk baru nombor 142. Hahaha.. Layann.. Dah setel semua lebih kurang jam 4, baru gerak ke nusa. Nak cari makan tengahari. Posa lagi baik hari ni gamaknya. Hahaha.. Last-last beli pisang goreng jer.

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sampai klinik jer dah jam 2.40.. hmmm.. layan jer ler

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Haaa.. Yang nombor 160 tu ziqri yang punya, 161 tu inaz yang punya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tengok la waktu nombor tu di ambik.. dah 2.43 tu..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni dah setel bab inaz.. 3.25.. dekat dekat sejam gak nunggu tu. Si ziqri lum setel lagi nih.. Dia nak kena injek.. Kata mama, baru pegang kaki dah nangis.. hahaha..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sib baik cepat setelnya.. ala.. setakat injek jer kan.. ni masa nak amik ubat inaz

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Terer gak la kan.. jap jer

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ada gak lam 2 orang didepan aku.. kira ok ler..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pastu merayap jap ke nusa.. cari makan tengahari.. Apa-apa ajer la yang ada.. Inaz siap tarik kerusi panjat lagi nak nengok kuih apa yang dia leh pau..

Enjoice...Sharing is power!!!

Selasa, 16 Mac 2010

Ziqri with both bidan dan misi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarPagi ni lagi best, sebab aku bangun lambat.. What do you aspect from a guy that sleep after Subuh.. Takkan nak bangun kul 6 kot.. Dah subuh pun tadi around 6. Wajib la aku membuta sampai kul 8 pagi. Tu pun sib baik cik sidah datang jam 8. Kalau tak membuta terus sampai ke petang la kot.

Bangun jer terus bancuh dulu jamu-jamu mama. Siapkan keperluan Ziqri. Siap jer mandi tetiba dengar bunyik motor lak kat luar.. La haiii.. Misi pun datang sekali. Dua-dua nak nengokkan Ziqri. Layannn...

::Klik untuk cerita penuh::





©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah siap mandi dah ni.. malu la Ziqri.. asik kena ambik gambo bogel jer nih..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Misi pun datang gak.. Dua-dua nengokkan Ziqri.. Sukanyer Ziqri..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah ciappp.. leh tido pasni..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ucu pun gatai nak menyibuk dengan Ziqri..cheiitt..


Slideshow penuh




Enjoice...Sharing is power!!!