mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Hari Jumaat yang packed. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Hari Jumaat yang packed. Papar semua catatan

Jumaat, 28 November 2014

Hari Jumaat yang packed


Hari Jumaat yang packed. Patutnya. Hari ni nak gi beli baju baby kat Jusco. Tapi. Sebab schedule doktor pun dah lari, menyebabkan kami pun terpaksa mengubah plan. Gi sarap dulu sebelah paginya. A bit late than usual sebab paginya hanya check darah sahaja. Setel around 9.30 am di hospital. Jusco of coz la masih lum bukak. Terus shoot ke Danga City Mall. Beli gedebak gedebuk. Siap henpon pun dapat accessories. Balik rumah. Lepas jumaat keluar semula ke hospital. Then. Ke Danga City Mall semula. Kebetulan nak tukar cover henpon yang tak ngam tadi dan jumpa kawan lama dari selangor. Singgah rumah ucu jap sebelum balik. Dah full satu hari aku...