mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label kawan lama. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label kawan lama. Papar semua catatan

Sabtu, 17 Ogos 2013

Minggu akhir Ramadan di Johor Bahru


Minggu akhir Ramadan di Johor Bahru. Banyak aktiviti luar berlangsung mingu minggu akhir nih. Aku dah tak rasa cam puasa dah pun. Kerja datang tak putus putus. Dari awal Ramadan lagi. Masa berlalu macm air terjun. Yang paling best lagi, masa ni la Ziqri kena Chicken Pox. Sudah. Aku ja yang berjaya buatkan dia makan ubat. Orang lain, jangan harap la. So, kena amik cuti selang selang just nak jaga dan pastikan dia makan ubat on time. Read on...

Ahad, 30 September 2012

Legoland Getaway 29/9 updated

Sementara nunggukan kereta savvy diservis dan ditukar timing belt; aku lepak dulu legoland ngan mama dan kebudak. (Nampak no alasan nak lepak legoland kan. hahaha). Pagi ni cuaca mendung. Masuk ja, depan big shop, hujan turun mencurah.. layan ajer la kat sini jap. Pastu baru mula gerak ke tempat lain. Lagi banyak yang kami main hari ni. Siap ulang main lost kingdom nyer ride. Kes nak potong markah. Hahaha.. Siap jumpa kawan mama masa kat mrsm lagi. Dah setel kat sini makan kat kfc gelang patah, sebabnya.. kfc sini terlalu pack ngan orang..

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
tempat biasa aku parking ialah di zone 1

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
tutti frutti ni letaknya di tengah tengah mall of medini

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
menapak sampai ke burger king. ni paling hujung dalam mall of medini

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
dah nampak pintu utama dah

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
berteduh dari hujan di the big shop

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
apasal tak leh gerak ni kak

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
nampaknya ketidaktereran ziqri menyebabkan dia tersingkir awal

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
amboih amboihh

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
hari ni kami banyak layan ni ajer la

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
ready aaa

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
apasal la pulak adik inaz tu

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
dah mula gerak dah la

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
we want more

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
adik inaz dah siap berdoa dah tu
mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
jom kita snap picas


mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
posing ngan kawan lama mama

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
nak naik tapi tinggi kebudak semua tak lepas la pulak

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
wooopiieeee!!!!!

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
waaa... si ziqri sedang membebel apa tak tahu la

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
posing sakan si adik inaz

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
teruk basah lencun dikerjakan hari ni... berhati hati bila layan cerita 4d adventure... penuh ngan sesi pancut air wooo

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
adik ngan ziqri ternganga lagi layan show ni... dasar belum mumayiz

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
hari tu punya la eager si iqa nak nengok, hari ni dah boring.. ye lar benda sama kan

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
beza markah latest aku (kiri) ngan iqa (kanan) lam lost kingdom

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
saja ja amik gambo nih

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
babai legoland

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
layan air pancut kat tengah mall of medini jap

mknace unlimited™ | Legoland Getaway 29/9 updated
makan tengahari sabtu lepas 



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Ahad, 12 September 2010

Madrasah Kg. Pokok Sena : Sembahyang raya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 10 September 2010
Masa : 8.30 pagi
Tempat : Kg. Pokok Sena
Mood : Happy beb

Pagi ni semayang raya kat Madrasah. Ngan orang-orang kampung aku jer. Seronok jumpa member-member lama balik kat sini. Alhamdulillah..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Cikgu Yaih dengan gaya tersendiri

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Orang kampung pun dah start memenuhkan madrasah.. 8.45 pagi seluruh kedah semayang raya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah selesai dengar khutbah. kebanyakan bergerak ke kubur pulak

Enjoice...Sharing is power!!!