mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label konvensyen. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label konvensyen. Papar semua catatan

Selasa, 18 Ogos 2015

Finalis Konvensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) KPM 2015


Finalis Konvensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) KPM 2015. Nampaknya list finalist dah dikeluarkan. Tahniah pada semua finalis.

Rabu, 21 November 2012

Konvensyen KIK BTP Kebangsaan 2012

Hari ni kami kena buat persembahan KIK. Jemputan khas dari BTPN Johor untuk mengisi slot dalam konvensyen KIK BTP Kebangsaan. Boleh tahan. Cuma rugi pasal tak dapat tengok pembentangan setiap kumpulan KIK BTP. Dengar cerita juri KIK ni juga merupakan juri tetap untuk KIK SUK Johor nanti. Hmmm... Memang agak panas juga dengarnya komen-komen mereka ni. Apa pun keputusan pertandingan KIK BTP adalah seperti berikut :

Saguhati : Semua dapat piala tu. Terbaeekkk!!!! Maknanya kalau dia menang pulak, boleh bawa balik 2 piala.
Persembahan terbaik : BTPN Johor
Pembentang terbaik : BTPN Terengganu
Inovasi terbaik : BTPN Selangor
Tempat ketiga : BTPN Negeri Sembilan
Naib Johan : BTPN Kedah (kat sini ada spoil sikit, tolak menolak antara kedah dan ganu, tak tau salah mc atau salah juri)
Johan : BTPN Johor

Tahniah pada semua.

kena parking tingkat 3

snap snap dulu

sib baik dua kawasan ja dia bukak, kalau tak satu jb aku snap

ingat nak parking bawah, tapi nanti panas

last sebelum gerak

lobi ikut sana aaa

nun jauh disana

amik dulu takut lupa parking kat mana

dah sampai

jom turun ke lobi

ikut papan arah ya

lobi. nampaknya jam bebanyak dia dah buang. menyemak kot

lobi yang masih kosong

fasi pun dah sampai

kena paksa rela makan la pulak

sibuk nak mengepis

amik jangan tak amik

apa laie yang ekau buek tu jang

eleh... tahu sangat peel si azam nih

kan dok usha awek lagi tu

sempat borak lagi tu

dah... cepat abiskan makan tu

kena beratur sebelum naik ke atas. tingkat 23 tu

posing lepas abis present

bacaan doa

ucapan aluan

kasi fokus skrin sikit

komen ketua juri

ucapan perasmi

penyampaian hadiah

kami pun dapat

juara

makan lagi

makan je kejanya

mat nor sampai ketepi mengelak

bersama perasmi

posing kenangan

cenderahati kami


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Sabtu, 4 Disember 2010

KIK 2010 - Majlis Makan Malam

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 1 Disember 2010
Masa : 9.00 malam
Tempat : Ballroom beso, Hotel Premiere, Klang
Mood : Belasah ajer la

Setelah puas tido satu hari.. hehehe.. group pengurusan ja yang masih ada pembentangan, grup teknikal semalam lagi dah setel sumer.. malam ni ada majlis makan beso kata orang cine.. So semua turun bersama. Pasal cik jamal ada bagi something pada kitaorang semua sekali. TQ beri beri mach cik jamal..

So semua pakat turun ke bawah. dan team kami la yang paling last masuk. Dah la tu, sempat lagi mengambik gambo kat luar.. Sungguh nakal sekali bebudak ni semua.. Acara malam ni memang best. Pembukaan oleh bebudak sk gelang patah yang kitaorang import sekali memang dapat pujian malam tu, diikuti ngan dikir barat yang best.. Yang tak best.. of course.. makanan dia la..

Pastu, last sekali; upacara bagi hadiah khas pun dibuat. Sib baik Kluang ada juga menang. Ada jugak nama JPN Johor naik.. alhamdulillah..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Jom kita sesakkan lif tu.. Tak dapat bayang camner nak balik esok.. semua pakat dok tingkat atas lak tu.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Team dari BPG.. Tak sangka cik ajni kita ni dah masuk sini.. hebat hang la ni no

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni dari SBP.. cam biasa.. bekas bos lama den dulu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tetamu kehormat pn dah sampai..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Acara pun bermula dengan persembahan dari bebudak sk gelang patah tauu..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Fasilitator kitaorang bersama dengan fasilitator yang lain

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Team impak ppd johor bahru

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah leh amik makanan dah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dalam tak best pun hampir licin jugak pinggan tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Team dikir barat yang best

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Katanya mat salleh.. tak tau la pulak aku kan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Belasah bang belasah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Wakil setiap team mesti ada untuk lagu wajib wau bulan nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sampai sini dulu ya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni la apa yang cik jamal kasi tadi.. TQVM.. cam tak kena la pulak aku pakai jam beso cenggini.. tapi nak seragam nyer pasal.. belasah ajer la..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ucapan perasmian

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pemenang kumpulan dengan disiplin terbaik.. SWAN dari sarawak (Teknikal)

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Best montaj tak ingat aku dari mana.. tapi dari grup pengurusan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pakaian terbaik (Pengurusan) agaknya la

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Yang ni best presentor.. dari grup teknikal.. nama team tak reti aku nak sebut

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Best personaliti dari core (teknikal)

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Best Fasilitator dari Ezi-D (Pengurusan) Johor mari aaa..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
OK.. joget penutup

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sekali lagi dari sk gelang patah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Jom semua pakat join

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Penuh tu atas pentas..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Best malam ni.. yang tak best makanan ja

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Jumpa lagi tahun depan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Team impak bergambar bersama

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Team ezi-d

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
OK.. packing semua.. kita sambung makan kat luar..

Enjoice...Sharing is power!!!