mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label band. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label band. Papar semua catatan

Sabtu, 21 Ogos 2010

Gamma Ray

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Photo courtesy of beyondtheblackhole.blogspot.com

Lepas meeting pagi jemaat, aku layan balik kerja aku; kemaskini fail. Sesambil tu aku play jer semua lagu yang ada lam pc aku nih. Layan sikit beb. Tetiba aku tersentak jap.. Aik.. Ni macam lagu aku nih.. 18 years - Gamma Ray punya lagu. Camner lagu aku ni pun leh ada lam pc ni pulak ni. Pelik pun ada. Terus aku browse semua lagu yang ada. Lagu yang apek nyanyi kat astro pun ada. Aku tahu pasal antara hobi aku dulu extract lagu dari pelbagai sumber, dari kaset la, dari astro la.. Sahih ni iskandar sedut dari external aku satu ketika dulu.

Last-last terus la aku layan lagu gamma ray jer pagi ni. Gasak la. Power metal beb. Gamma Ray ni memang band power metal. Power metal ni gabungan antara metal ortodoks ngan speed metal. So kalau nak tau lebih pasal power metal nih korang leh wiki jer cari.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarLagu 18 years ni adalah lagu yang paling suka lam kaset gamma ray yang si faez kasik kat aku masa lepas SPM jaman dedulu. Masa tu memang aku ingat lagi. Bukan setakat metal, speed metal malah black metal pun kitaorang layan sambil study. Teringat study kat blok c sambil layan black metal. Tak dengar apa pun selain vocalist dok menjerit warghh warghh.. bengong tul..

Ni aku past gambo band gamma ray. Mana la tau kalau korang nak layan kan..

Enjoice...Sharing is power!!!

Khamis, 3 Jun 2010

Persembahan pancaragam Majlis Penutup MSSM 2010



Penat jugak nak compile persembahan ni. 1. Pasal aku pun baru jer baik dari keuzuran aku tu. 2. Movie yang sangat panjang, dua bideo lak tu. So, memula gabung, pastu baru aku kerat. Sekali besar sangat la pulak. Haplod la 1 jer dulu.. lagi dua segmen aku try haplod malam nih..

Enjoice...Sharing is power!!!