mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Bulan. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Bulan. Papar semua catatan

Isnin, 21 Julai 2014

Menembak bulan di pagi yang indah


Menembak bulan di pagi yang indah. Lawa la pulak bulan pagi ni. Nyambil nyambil, kenalah menembak barang sepuloh doploh keping kan. Ehehehehe

Jumaat, 13 Jun 2014

Cemerlang bulan nisfu Syaaban

Cemerlang bulan nisfu Syaaban. Lawa tahap gaban bulan malam ni. Kaki sakit tak kaki sakit. lepak aku kat luar rumah jap malam semalam. Akhirnya. Dapat jugak gambo bulan idaman hati. Dengan manual mode nya. Dengan tripod gorilla nya. Ehehehe.. Layan ajer la

the moon last night. meme terbaeekkk!!!!

Selasa, 13 Mei 2014

Malam yang gemilang

Malam yang gemilang. Malas tul malam ni. Nak berkemas. Nak gi KL esok. Sekali keluar nak amik hangar lam kereta. Perghhhh... Ini malam memang marbeles. Terus lepak jap. Perati keindahan alam ciptaan Tuhan. Snap snap. Sambung kemas.

Malam yang gemilang
dua picas needed. Satu untuk background. Satu untuk detail bulan. Kedai foto ah leng jadi pilihan

Sabtu, 14 Disember 2013

Malam yang cemerlang

Malam yang cemerlang. Lawa langit malam ni. jenuh gak nak setting manual supaya dapat amik gambo langit ngan bulan nih.

Ahad, 22 Julai 2012

Bulan Julai yang over sibuk

mknace unlimited™ | Big Apple Jusco Bukit Indah
Mari pilih donut kat big apple
Awal bulan Julai ni tetiba menjadi sibuk. Sedari awal bulan sampai ke sebelum bulan puasa, jadual aku jadi sangat packed. Over packed! Bayangkan mula 2-3 aje dah sibuk mesyuarat di Putrajaya untuk Barisan hadapan. Baru ja balik dah mula sibuk dengan Dialog Nasional. Kena pulak jaga bahagian Publisiti dan Siaraya. Dari sebelum sehingga semasa. Jadi sangat sibuk. Habis ja Dialog sambung ke Kuala Lumpur untuk mesyuarat MAP pulak. Adohai. Nak pulak drebar buat hal pagi tu. Dah kena drive sendiri. Balik Jemaat lepas ingatkan nak amik cuti, sekali ada awareness programme la pulak. Layan semua. Hari senin ni aku cuti. Tu pun tak tau sekiranya tetiba kena panggil. Harap harap dapat aku cuti hari senin tu. Dah over stress dah ni rasanya.

ps : Blog pun dah tak sempat nak dimaintain lagi. Tu kira OK lagi, yang sampai tak sempat call bini sendiri sapa nak jawab! Haaa... kau jawab la sendiri. Kui kui kui.

pss : hari ni banyak la entry entry terlepas akan aku masukkan. Watch out!!!



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free