mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label semi final. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label semi final. Papar semua catatan

Khamis, 13 Ogos 2015

National ICT Security Discourse : Cybersafe Challenge Trophy (NICTSeD) 2015 Semi Final


National ICT Security Discourse : Cybersafe Challenge Trophy (NICTSeD) 2015 Semi Final. Dah sampai ke acara kemuncak untuk di Johor. Pertandingan separuh akhir melibatkan Selangor vs Melaka dan Johor vs Negeri Sembilan. Jom kita layan...

Jumaat, 29 Jun 2012

EURO 2012 Semi Final : keputusan perlawanan 29 Jun 2012

mknace unlimited | EURO 2012 | Mario Balotelli Itali
Picas from Eufa
Berikut merupakan keputusan perlawanan Separuh Akhir 2 pada 29 Jun 2012

Itali menewaskan Jerman
2 - 1
Mario Balotelli (It) 20'
Mario Balotelli (It) 36'
Mesut Özil (Je) 90+'








Perlawanan Akhir :
Sepanyol melawan Itali
2 Julai 2.45am TV3, Astro Arena




Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Khamis, 28 Jun 2012

EURO 2012 Semi Final : keputusan perlawanan 28 Jun 2012

mknace unlimited | EURO 2012 | Christiano Ronaldo Portugal
Picas from Eufa
Berikut merupakan keputusan perlawanan Separuh Akhir 1 pada 28 Jun 2012

Sepanyol menewaskan Portugal
4 - 2
Tendangan Penalti
Sepanyol : Iniesta, Pique, Sergio Ramos, Fabregas
Portugal : Pepe, Nani 








Perlawanan Separuh Akhir 2 :
Jerman melawan Itali
29 Jun 2.45am TV3, Astro Arena




Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Isnin, 25 Jun 2012

EURO 2012 Quarter Final : keputusan perlawanan 25 Jun 2012

mknace unlimited | EURO 2012 | Andrea Pirlo Itali Wayne Rooney England
Picas from Eufa
Berikut merupakan keputusan perlawanan Suku Akhir 4 pada 25 Jun 2012

Itali menewaskan England
4 - 2
Tendangan Penalti
England : Gerard, Rooney
Itali : Balotelli,Pirlo, Nocerino, Diamanti









Perlawanan Separuh Akhir 1 :
Portugal melawan Sepanyol
28 Jun 2.45am Astro Arena

Perlawanan Separuh Akhir 2 :
Jerman melawan Itali
29 Jun 2.45am TV3, Astro Arena




Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Ahad, 24 Jun 2012

EURO 2012 Quarter Final : keputusan perlawanan 24 Jun 2012

mknace unlimited | EURO 2012 | Xabi Alonso Sepanyol
Picas from Eufa
Berikut merupakan keputusan perlawanan Suku Akhir 3 pada 24 Jun 2012

Sepanyol menewaskan Perancis
2 - 0
Xabi Alonso (Se) 19', 90+'











Perlawanan Suku Akhir 4 :
Itali melawan England
25 Jun 2.45am Astro Arena

Perlawanan Separuh Akhir 1 :
Portugal melawan Sepanyol
28 Jun 2.45am Astro Arena

Perlawanan Separuh Akhir 2 :
Jerman melawan (Itali/England)
29 Jun 2.45am TV3, Astro Arena




Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Jumaat, 22 Jun 2012

EURO 2012 Quarter Final : keputusan perlawanan 22 Jun 2012

mknace unlimited | EURO 2012 | keputusan perlawanan 22 Jun 2012
Picas from Eufa
Berikut merupakan keputusan perlawanan Suku Akhir 1 pada 22 Jun 2012

Portugal menewaskan Republik Czech
1 - 0
Cristiano Ronaldo (Po) 79'











Perlawanan Suku Akhir 2 :
Jerman melawan Greece
23 Jun 2.45am TV3, Astro Arena

Perlawanan Suku Akhir 3 :
Sepanyol melawan Perancis
24 Jun 2.45am TV3, Astro Arena

Perlawanan Suku Akhir 4 :
Itali melawan England
25 Jun 2.45am Astro Arena



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Sabtu, 18 Disember 2010

Piala Suzuki : Semi Final Malaysia Vietnam Part 2

Klik untuk gambar yang lebih besar
Gambo dicilok dengan jayanya dari web rasmi suzuki cup
Walaupun aku terpaksa melayan game ni kat web rasmi ja.. (tensen ni tau) tapi semangat aku tetap membara. Harapan nak nengok pemain bermain dengan mata kepala tetap diteruskan jugak. Sampai ke masa rehat usaha masih sesia. Nama ja dok malaysia, tv aku masih tak dapat nak cenel ke tv1 jugak. Online pun hampes. Nak tak nak layan kat web rasmi ja la.

Walaubagaimanapun, tahniah pada team malaysia dengan keputusan 0-0 menentang Vietnam malam ni. Anda Bolehhhh!!!! Tahniah... Malaysia ke Final dengan agregat 2-0. Hidup sukan untuk malaysia. (Lama tul tak ucap ayat nih)


Enjoice...Sharing is power!!!

Khamis, 16 Disember 2010

Piala Suzuki : Semi Final Indonesia Filifina

Klik untuk gambar yang lebih besar
Gambar dicilok dari Velasrizal Studio. Tumpang kopi aaa..
Tak banyak sangat nak cerita. Just hapdet keputusan ja. Ni sapa yang menang ni akan bertemu dengan team Malaysia nanti kat Final.. Cewahh cakap gaya yakin ja kan.. Harap harap Malaysia main dengan power masa kat Hanoi nanti kan. Baru boleh masuk Final maaa..

Apa pun balik ke keputusan perlawanan malam ni.. Keputusan Indonesia 1 - 0 Filifina.
Cukupla tu sebijik ja dari Cristian Gonzales minit 32 kan.

Kita nantikan pulak perlawanan malaysia di hanoi 18 Disember nih.. Malaysia Bolehh!!!
Enjoice...Sharing is power!!!

Rabu, 15 Disember 2010

Piala Suzuki : Semi Final Malaysia Vietnam

Klik untuk gambar yang lebih besar
Sumber pencilokan gambar: Pen Merah Pen Biru
Malam ni memang team malaysia main dengan bagus. Puas hati gak nengok. Separuh masa pertama memang banyak asakan ja dari kedua-dua pihak. Tapi nampak permainan vietnam lebih bahaya dari malaysia.

Separuh masa kedua, memang dah mula malaysia bermain garang. Gol pertama dalam minit ke 60++ oleh Safee. Aku pun tak tengok sangat masa dia. Yang aku tau. Gol. Minit keberapa apa nak kisah kan. Pastu mula la sesi main gaduh gaduh. Biasa la.. Dah start stress kan. Lam minit 75++ sebijik lagi gol malaysia dapat. Safee lagi yang boh. Memang terer la hang..

Tengah dok layan syok syok mak pulak call pasal masalah sistem. Layan.. Sambil nengok bola, sambil nengok sistem.. Dah setel dah pun.. Tak kisah.. Bola tetap bola, sistem tetap sistem.. dedua boleh jalan sekali nyer.. Dari dulu orang selalu gelar aku multitasking.. boleh buat banyak kije serentak..

Key sambung balik pasal bola.. Malaysia kena terus bertahan dan score lagi.. Pasai nak bawak ke vietnam pulak nanti. Kang sampai sana kampung sudah kena tinggal, jaguh sudah terbang sapa yang susah kan..

Dah tambah lagi 3 minit la pulak.. Bertahan dan terus bertahan. Apapun tahniah pada Malaysia atas kemenangan 2-0 malam ni. Tambah lagi score masa kat vietnam nanti. Baru la malaysia boleh!!! Ke final kita nanti hendaknya..

Enjoice...Sharing is power!!!