mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label hotel de palma. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label hotel de palma. Papar semua catatan

Khamis, 12 September 2013

Yok pulang ke Johor Bahru


Yok pulang ke Johor Bahru. Jangan tanya awat aku boh gambaq ni. Senap kat R&R Dengkil semalam masa on the way balik ke JB dari Shah Alam. Punya la tak larat nak nulih semalam. Hari ni pulak penuh ngan meeting. Malam baru ada sikit masa nulih. Read on...

Rabu, 11 September 2013

Mesyuarat Verifikasi Lokasi Sekolah Bandar dan Luar Bandar - Day 3


Mesyuarat Verifikasi Lokasi Sekolah Bandar dan Luar Bandar - Day 3. Last day. Just browse through...

Mesyuarat Verifikasi Lokasi Sekolah Bandar dan Luar Bandar - Day 2


Mesyuarat Verifikasi Lokasi Sekolah Bandar dan Luar Bandar - Day 2. Tak larat nak nulih beb. Layankan ajer la gambo gambo sepanjang program. Read on...

Selasa, 10 September 2013

Mesyuarat Verifikasi Lokasi Sekolah Bandar dan Luar Bandar - Day 1


Mesyuarat Verifikasi Lokasi Sekolah Bandar dan Luar Bandar - Day 1. Adoiihhh... Aku memang tak suka bila aku kena tinggal bas. Ini bukan kena tinggal bas lagi, dah kena tinggal flight lagi ni. Aku baru dapat dokumen malam ni. Tu pun pasal tengok zaki dah tayang dokumen dia. Arrrghhhhh... Terus mintak diemel segera pada aku. Terus share pada kairul dan post pada fb untuk tindakan segera. Sekolah perlu sahkan lokasi berdasarkan peta ka pelan dari google earth yang diberikan oleh EPRD. Penentuan Lokasi seterusnya akan diberikan berdasarkan apa yang telah sekolah verifykan. Read on...

Isnin, 9 September 2013

Yok ke De Palma Shah Alam


Yok ke De Palma Shah Alam. Pagi ni kena gerak ke shah alam. Ada mesyuarat berkaitan penentuan lokasi sekolah, bandar luar bandar. Datang opis dulu, buat kerja rutin; semak dashboard, buat banner untuk UPSR (good luck pada semua pelajar tahun 6 nooo) dan sebagainya. Lam kul 10 baru gerak meninggalkan jabatan bersama norman. Read on...