mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label cramp. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label cramp. Papar semua catatan

Selasa, 3 Disember 2013

My support team for the month

My support team for the month. Hmmm... ni ler support team untuk aku sepanjang bulan november n dah masuk sikit disember nih. Pil muscle relax, yang aku dah makin slowly kurangkan, dah masuk sebiji ja sehari. N for today aku dah cuba untuk tak makan pun. Pastu bandage untuk bagi samarata daya tekanan. Yang ni aku still pakai sepanjang masa. Ubat sapu, leh kata 3 kali sehari. Subuh, Zohor dan maghrib.
Tadi call my mother. Cerita pasal lain. Next week nyer vacation. Tapi dia nak bawak aku jumpa somebody untuk berubat cara alternative pulak, sama cam cadangan ppd sandakan itu hari. Try ajer la kan. Mana la tau.

Sabtu, 7 Ogos 2010

Cramp balik kaki aku

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Lepas jer majlis tadi, tetiba jer kaki aku leh cramp balik.. Adoii.. sudah.. sib baik aku dah pakai keter auto. Pergi semayang jemaat kat masjid terminal larkin. Imam panjang lak khutbah hari ni. Siap tarik lagi masa doa.. Tak tau la, maybe pasal aku dok sibuk menahan sakit cramp kat kaki kot; menyebabkan aku rasa lama betul khutbah hari ni. Masa balik singgah jap farmasi. Cari fanil. Pas sapu rasa cam ok sikit. Bangun pagi ni rasa cam dah kurang sikit cramp nyer..

Enjoice...Sharing is power!!!