mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Jabra BT2045. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Jabra BT2045. Papar semua catatan

Jumaat, 16 Jun 2017

All my golden memories - Jabra BT2045


All my golden memories - Jabra BT2045. Benda ni aku beli tahun 2006. Last year aku lepak kat Kuala Selangor. Masa tu team selangor paling glamer ngan penggunaan bluetooth ni. Semua telinga bertutup je cam orang tak cukup sifat. Hari tu mama kemas semua beg. At last. Jumpa balik semua beg yang aku dah gantung. Of coz la beg beg kamera aku kan. Semua harta-harta lama aku dijumpai semula. Masa jumpa balik benda ni first dalam kepala gamaknya masih boleh pakai ke. Sambung ke charger. On. Pair ke henpon. Perghhh... Terbaeekkk!!!! Layan. Sampai ke la aku dok pakai. Ketika drive. First bluetooth aku yang agak mahal. Tu pun sib baik tak beli yang siap built in leh jadi earphone tu. Ye lah. Yang ni pun aku dah kata mahal. Tapi. Aku rasa sangat berbaloi. Sambil aku dok nengok beg canon aku yang selalu aku dok sumbat D70s sama lens Tamron 17-50mm. Ngan henfon sony ericson K750. Perghhh.. Life nostalgia yang dah lama aku tinggalkan. Ni ler benda biasa aku bawa ke mana-mana satu ketika dulu. Sampaila aku gantung semua gajet berkaitan kamera ni.