mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Done!. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Done!. Papar semua catatan

Rabu, 19 April 2017

BOSOT : Done!


BOSOT : Done! Hari ni aje aku ada pertindanan program yang sangat banyak. One of it sudah pasti lah BOSOT ni. Blue Ocean Strategy Online Training. Tu nama panjang dia. A bit celaru sikit fikiran. But aku gagahkan jugak hari untuk teruskan. Memang satu kursus yang sangat baik. Kalau aku betul betul dapat tumpu 100% minda dan hati aku kat dia. Video. Soalan. Cerita. Soalan. Most of its question memang berdasarkan video/cerita itu sendiri. Tak payah dok fikir kelain banyak sangat. Ko faham apa yang disampaikan. Ko akan dapat jawab dengan tepat. Aku kantoi kat mana? Banyak kat soalan yang ada pilihan jawapan : "Semua di atas adalah betul". Ni memang kelemahan utama aku betul. Banyak pulak tu soalan gini. Dengan kepala dan minda yang half aware. Rasa-rasa korang pun tahu apa yang akan jadi kan. Apapun. Dapatlah jugak aku markah a bit high than half. OK lah tu. Aku nak tumpu benda lain pulak. Bai. Good luck dengan BOSOT mengkome!

---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #J3‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,

Jumaat, 31 Mac 2017

One whole busy week : Done!


One whole busy week : Done! Selesai minggu yang sangat sibuk. Perghhh!!! Memang terbaeekkk!!!! Dari mula lagi dengan Hari Gurunya, dengan MPKnya, dengan tuan rumah Perhimpunan bulanannya, dengan Konvensyen PAK21nya. Hehehe. Memang menguji minda dan tenaga betul. Penutup. Pinggang aku tetiba sakit masa pagi sebelum meeting konvensyen. Adoila... Sangat perit penutup minggu aku ni. Duduk aje dengan santai. Gerak sikit ishhhh... Sampai KS SPA pun dah terperasan. Hahaha. Last of the day perbincangan dengan pencetak berkenaan hari guru. Alhamdulillah. Nanti kita jumpa lagi ye en jo. TQ mama pasal beli yoko yoko. Terus lepak santai aku semalaman sampai ke pagi ni. Hahaha. Tiga movie aku layan. Terbaring aje. Apa lagi nak buat kan. Dari Gautamiputra Satakarni. Pastu Monster Truck dan diakhiri dengan My Way. Perghhh... Terbaeekkk!!!! beb. Cuma dok pikir. India. Korea. Semua dah evolve. Cerita cerita lama di sadur dengan baik dengan jalan penceritaan yang memang marbeles. Rasa bangga dengan kisah kisah sejarah. Kita? Apapun... tak sabo nak nunggu Bahubali 2 : The Conclusion. Wakakaka.

---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #J3‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,