mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label party. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label party. Papar semua catatan

Isnin, 25 Jun 2012

Simple Birthday Party

mknace unlimited | green jade republic
Nasi Ayam Penyet Green Jade Republic
Makan kat green jade republic kat medan selera taman universiti tadi. Birthday boy pulak terbelanja. Adoiii.. Aku baru ingat nak bayo, sekali dia pulak bayo dulu.. Aiyooo.. Apa pun hepi besday En. Kairul..



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited | green jade republic
Nasi Ayam Penyet Green Jade Republic sama cendol pulut

Selasa, 23 Jun 2009

Happy Birthday Adik...

Hari ni genaplah usia adik 3 tahun. Dah besar dah adik ni. Perangai jer masih macam baby. Maklumla masih takde adik kan.
So, malam ni buat majlis potong kek cam biasa. Sebab aku pun sama gak birthday bulan ni, so kek tu kira share la.

Adik suka betul dapat potong kek ni. Kek ni tempah khas kat Secret Recipe. Mama tukang order ngan bayo, ucu tukang design. Slack dia tulisan la pulak kecik. Apa la design ucu ni. Tapi apa-apapun TQ pada semua..

Photobucket Photobucket

Hepi besday untuk aku dan adik...

Photobucket



Chiaoooo...
_________________________________________________________________________
Mohamad Khairul Nizam | 07-5101621 | 0163176350 | 0136042404 | mknace@gmail.com