mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label after. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label after. Papar semua catatan

Isnin, 20 Julai 2015

Back to nature 2015 : Santai di Sungkai after Sungkai - Rawang jam


Back to nature 2015 : Santai di Sungkai after Sungkai - Rawang jam. Perghhh.. Jam pertama kami. Trafic makin slow. Terus bukak Plus Apps. Dua dot merah. At last ambik keputusan masuk jalan lama. Singgah masjid. Syok la pulak. Terus jalan ikut jalan lama yang boleh tahan. Dua lane tu. Masuk balik kat slim river pasal kat sini dah tiga lane highway. Nampak kesan accident bas ekspress terbabas tu kat rawang. Asalnya nak singgah makan, tapi pasal dah janji ngan kebudaks... sungai buloh, here we come

Sabtu, 4 Oktober 2014

A nice burger time after bersesak di Mydin Nusajaya


A nice burger time after bersesak di Mydin Nusajaya. Boleh tahan orang semalam. Sampai hampir clear troli kat luar. Rasanya, hari ni lagi sesak lagi menyesakkan gamaknya. Kot.

Sabtu, 11 Januari 2014

First kokurikulum after cuti Jumaat

First kokurikulum after cuti Jumaat. Biasanya tahun lepas kita terus ajer, kali ni ada cuti pulak tengah tengah. Dah pakat kesiangan. Hehehe...

Send via mobile cap ayam aje

Isnin, 21 Oktober 2013

Genting Highland Resort Revisited after nearly 10 years


Genting Highland Resort Revisited after nearly 10 years. Memang dah lama tak gi. Masa kecik kecik sekali. Pastu masa tengah hebat memperjuangkan Sekolah Bestari. And... now... hehehe... Read on...

Selasa, 23 Mac 2010

Ziqri - after the treatment

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarSian baby ziqri.. dah gelap sikit. Mana taknya.. Tiap-tiap hari kena salai, kena cucuk ambik darah, kena salai balik, cucuk lagi.. Tu jer la apa yang dialami dia setiap hari..

Dah balik ni buat ajer la apa yang dah dia alami kat spital. Tolak salai ngan cucuk jer la. Makan 3 jam sekali, taknak kalu.. tonyoh.. Penat gak la. Tapi nak wat camner kan.. Untuk kebaikan dia jugak..

::Klik untuk cerita penuh::





©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sian nengokkan tangan dia.. dah naik lebam asik kena cucuk jer..


Slideshow




Enjoice...Sharing is power!!!